- Frp-menn er veldig avtennende

- Det er prevensjonen sin, det! sier Anne B. Ragde.

OM VALG AV MENN I VALGÅRET: Anne B. Ragde skriver om mange typer menn i sin nye bok "Nattønsket". Både hovedpersonen i boka og forfatteren kan ikke forestille seg noe større "turn off" enn en fyr i Frp. Foto: Ole Morten Melgård.
OM VALG AV MENN I VALGÅRET: Anne B. Ragde skriver om mange typer menn i sin nye bok "Nattønsket". Både hovedpersonen i boka og forfatteren kan ikke forestille seg noe større "turn off" enn en fyr i Frp. Foto: Ole Morten Melgård. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Forfatteren forsvarer sexskildringene i sin nye bok, «Nattønsket», men tror ingen norsk skuespiller tør spille hovedpersonen på film.

—Å Gud, nei! Det er ingen som tør filme denne boka, sier Ragde og ler, selv om hun kan se en viss likhet mellom «Nattønsket» og «Sex og singelliv».

—Hvem tør spille hovedrollen her da? Det er ingen norsk skuespillerinne som tør det. Så at denne boka skal bli filmatisert, tror jeg ikke noe på!Den nye, og allerede svært omdiskuterte romanen, har noen saftige sexskildringer. Her er setninger som «Pule pule pule deilige du pule pule pule», «det samme gjaldt dem alle, de ville ha fitte, fitte, fitte» og «Ingen har sugd meg som deg før. Ingen. Du er en engel til å suge».

Ikke feigForfatteren begrunner sexskildringene med at hun bygger opp karakteren til hovedpersonen Ingunn med hvordan hun agerer i senga.

—Jeg ser ingen grunn til å stoppe i dørterskelen til soverommet. Jeg har ingen skam rundt det å beskrive sex. Det handler om Ingunns forbruk av menn, og da hadde det vært superfeigt å utelate det. Feig er det ingen som kan kalle meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer