Du leser nå Dagbladet Pluss

FrP-politiker debuterer med roman og har meldt seg på Melodi Grand Prix

Kent Andersen med svært mange jern i ilden.

BOKAKTUELL: Kent Andersen (FrP) går nye veier når han i løpet av neste år både gir ut bok og forsøker seg i Melodi Grand Prix.
BOKAKTUELL: Kent Andersen (FrP) går nye veier når han i løpet av neste år både gir ut bok og forsøker seg i Melodi Grand Prix.Vis mer

- God dagen, Kent! Gratulerer med ny bok! Kan du fortelle oss litt om hva som skjer i «Nakenape»? Vi har inntrykk av at det ikke går så bra med han hovedpersonen ...

- Tusen takk! Nei, huff. Han er en bortskjemt, hvit fyr som mangler alt unntatt penger, på jakt etter på opplevelser for livet. Så han drar ut for å jakte løve illegalt og er kjell-kjekken med full kontroll. Men etter kort tid er guiden hans spist, og selv sitter han strippet for alt i et tre, med løveflokken under seg. Og derfra går det bare nedover. På toppen av det hele viser det seg at det han tror er redningen, gjør prøvelsene bare enda hardere. Stakkars mann. Men får han det han fortjener? Det må leserne avgjøre. Vi blir alle rammet av kriser når vi minst venter det, og «Nakenape» er en metafor, en hyllest til hvordan mennesket takler kriser, finner løsninger, reiser seg, men også forandrer seg i prosessen og blir noe nytt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.