Frp vil bygge ut vernede vassdrag

«Fornuftig. Å bygge, oppgradere og utvide vannkraftverk er det mest miljøvennlige og fornuftige alternativet om man vil ha mer kraft. Så lenge alternativet i dag er vindmøller er det galskap å nekte å bygge ut vannkraft med begrunnelse rasering av naturområder.

Katrine

«Skal vi bygge ut de siste vassdragene våre bare for at vi skal kunne sløse enda litt mer eller betale litt mindre for strømmen? Da er løsningen heller å eksportere mindre strøm. Å følge FRP sine forslag er ikke særlig lurt. Var det ikke de som ville selge rettighetene til oljefeltene våre til amerikanerne for en slikk og ingenting?

H«Frp er også positive til å oppheve hjemfallsretten. Dvs. at de selger gjerne norske vannkraftressurser (elver og fossefall) til utenlandske investorer. Til dere som tenker at Frp gjerne må få prøve seg - skulle dette partiet komme inn i regjeringskontorene kan de få gjennomført tiltak som er irreversible, som hjemfallsretten, salg av statlige virksomheter som StatoilHydro, privatisering av skoleverket m.m. Det er god grunn til å minne om Kåre Willochs ord til Hagen og Frp i valgkampen i 1981; «Det er forskjell på å barbere seg og å skjære av seg haka».

ingepinge«I følge FrP har vi jo ikke noen menneskeskapt klimakrise... Hvorfor i alle dager skal vi da ødelegge naturen og bygge ut miljøvennlig kraft da?

Kåre