ØKTE SEERTALL: «Frustrerte fruer» har gjort et byks på tv-listene, og får forlenget liv som belønning. FOTO: SCANPIX/REUTERS
ØKTE SEERTALL: «Frustrerte fruer» har gjort et byks på tv-listene, og får forlenget liv som belønning. FOTO: SCANPIX/REUTERSVis mer

Fruene får bli på skjermen lenge

Forblir frustrerte i fire sesonger til.

(Dagbladet.no): Susann, Lynette, Bree og Gabrielle er ikke på sammenbruddets rand, slik mange økonomiske eksperter tippet i kjølvannet av finanskrisa.

Ryktene om avviklingen i serien virker å være betydelig overdrevet, og i stedet kommer fruene etter all sannsynlighet til å være frustrerte i mange år framover. 

Marc Cherry fortalte onsdag at han er i samtaler med ABC om å fortsette med TV-dramaet i fire nye sesonger fram til 2012, skriver The Hollywood Reporter.

- Jeg har nylig pratet med ABC underholdningssjef Steve McPherson og ABC Studios president Mark Pedowitz om å fortsette serien ut ni sesonger.

Cherry har flere ganger det siste året uttalt at han vil avslutte serien etter den syvende sesongen.

På onsdag innrømmet han at han har forandret mening etter at tv-serien klatret på ratingene.

Noe av suksessen til tv-serien begrunnes i det dramatiske grepet med å la fruene bli fem år eldre mellom fjerde og femte sesong. Det har gitt en positiv respons fra seerne.