SLUTT ETTER ÅTTE ÅR: Etter neste sesong er det slutt for «Frustrerte fruer», som har gjort stjerner ut av (fra venstre) Eva Longoria, Felicity Huffman, Marcia Cross og Teri Hatcher. Foto: Stella Pictures
SLUTT ETTER ÅTTE ÅR: Etter neste sesong er det slutt for «Frustrerte fruer», som har gjort stjerner ut av (fra venstre) Eva Longoria, Felicity Huffman, Marcia Cross og Teri Hatcher. Foto: Stella PicturesVis mer

«Frustrerte fruer» er kansellert

Den populære TV-serien tas av lufta etter neste sesong, etter en årrekke med suksess.

(Dagbladet): Den populære TV-serien «Frustrerte fruer» er offisielt kansellert. Det bekrefter ABC, som lager programmet, sannsynligvis til mange fruers frustrasjon.

Serien, som har vunnet mange priser og seere siden starten i 2004, handler om fire forstadsfruer sine liv, kjærlighet og hemmeligheter, og har gjort stjerner ut av Marcia Cross, Teri Hatcher, Felicity Huffman og Eva Longoria.

ABC-president Paul Lee vil riktignok ikke gi slipp på firkløveret før de har spilt i en åttende og siste sesong.

- Det er en ikonisk serie, som vi er ekstremt stolt av. Jeg viIle forsikre meg om at den får sin seiersrunde, sier han til ABC.

Gir seg på topp Marc Cherry, som står bak serien, begunner kanselleringen med at en serie bør kjenne sin besøkstid.

- Jeg ville at vi skulle gi oss mens nettverket ennå så oss som en levedyktig serie, og en styrke å regne med, sier han, ifølge ABC.

- Vi følte fra et kreativt ståsted at dette var rett tid. Jeg har en veldig god følelse, legger han til.

Har mistet seere Med forrige sesong av «Frustrete fruer» hadde serien sitt hittil laveste seertall i USA, til tross for et gjennomsnitt på nesten 12 millioner benket foran tittekassa for hver episode.

Til sammenligning var tallet nær 24 millioner for syv år siden, da første sesong var helt der oppe med «American Idol» og «CSI» som et av landets mest sette.