Frydet tusener med søt musikk

Det gikk hett for seg på scenen da Idol-stjernene åpnet sommerturneen sin på Tusenfryd i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var romantikk i lufta da Sandra og Håkon framførte kjærlighetsduett foran fansen på Tusenfryd. De to unge Idol-artistene overrasket publikum med flørtende blikk og lett berøring under duetten «Mysteriet deg» av Bjørn Eidsvåg og Lisa Nilsson.

Mange av den frammøtte fansen lurte nok på om det hadde oppstått søt musikk mellom de to også utenfor scenen, men dette avkreftet Sandra.

-  Om jeg er forelsket i Håkon, får fansen bare lure på. Håkon har kjæreste, sa Sandra til Dagbladet etter konserten.

Også under Marias framføring gikk det hett for seg på scenen. Maria oset av selvtillit, vrikket på hoftene og ga full trøkk under låta «Hot Stuff». Maria har platekontrakten i boks, og slo seg løs under sommerkonserten foran det arrangøren hevdet var omtrent 5000 frammøtte i fornøyelsesparken.

Drømmer om Carola

Idol-showet er mer enn bare coverlåter. Programlederne Solveig Kloppen og Ingrid Gjessing var naturligvis med på underholdningen. De opptrådte som ikke mindre enn flammeslukere, sirkusartister og sangere, før showet kulminerte med et sprakende fyrverkeri.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.