Frykt for Darwin

«Vi dreper, hevder oss, er voldelige, har flokkmentalitet og formerer oss ... men er vi dyr? Neeeeeidaaaaa! Det aller mest tragikomiske er at det ofte er de religiøse som oppfører seg mest dyrisk. Jeppe

«Religioner gir ikke svaret på alt, snarere gir det like mange spørsmål som svar. Vitenskapen gir heller ikke alle svar, bare teorier. Hvis vi kan innrømme at vi aldri vil få vite den fulle sannheten, vil vi kanskje slå oss til ro med at andre tror annerledes enn oss?

PJ

«Ja, vi mennesker er dyr. Vi oppfører oss annerledes enn mange arter, men i likhet med andre dyr, er vi utstyrt med en del egenskaper andre arter ikke har. Den store hjernen vår har tåkelagt sterke instinkter og fått oss til å fornekte dem og begrunne dem sosialt og politisk. Plukker man populærkulturen fra hverandre, ser man at det meste handler om det å skaffe seg en partner. Th.

«Vitenskapen er ennå ikke istand til å gi noen god forklaring på hva bevissthet er. Folk som benekter at de har bevissthet, må jo være enda dummere enn dem som benekter evolusjon, med mindre de faktisk er bevisstløse zombier. Zanthius

«Som konservativ kristen må jeg komme med innrømmelser – Darwin hadde rett med hensyn til at artene har gjennomgått forandringer. Utviklingen skjer ennå. Jeg registrerer et mangfold i kreasjonismen, men alle peker mot en grunnleggende sannhet: Livet er et mirakel i seg selv.

Kreasjonist