Frykter ikke GP-stempel

Jan Werner Danielsen (23) er ikke redd for å bli stemplet som Grand Prix-artist. Han har bare positive erfaringer med Norges mest utskjelte program.

I år er han tilbake igjen.

- Selvsagt kan det å delta i Grand Prix slå negativt ut, men jeg har aldri brydd meg om hva andre synes. Jeg har vært en elsk/hat-person fra første dag i rampelyset, hevder Jan Werner.

Sammen med Elisabeth Andreassen vant han den norske finalen i 1994 med «Duett» og reiste til Dublin for å representere Norge. Bettan og Jan Werner endte på en sjetteplass.

- Det var et stress av en annen verden, men jeg hadde det utrolig morsomt. Jeg ble jo rikskjendis over natta. Jeg ble litt paranoid av at fire millioner nordmenn plutselig visste hvem jeg var.

Seks år og fire plater seinere er han tilbake i Grand Prix-sirkuset med låta «One More Time».

- Jeg er blitt spurt om å delta mange ganger, men først nå har jeg fått en låt hvor jeg kan gi av meg selv, sier Jan Werner og innrømmer:

- Det å tillegge Grand Prix den store intellektuelle kvaliteten blir helt feil, men deltakerne har en unik sjanse til å profilere seg selv som artister. Grand Prix er blitt mye bedre, det er et høyt nivå på alle låtene. Når folk ikke ser negativt på Grand Prix skjønner jeg ikke hvorfor media skal gjøre det.

<B>TILBAKE:</B> Jan Werner er tilbake i Melodi Grand Prix som etablert artist.