Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Fugelli har fått den tunge beskjeden: - Nå er det siste dans

Har lagt en plan for den siste tiden.

ÅPEN OM DØDEN: Per Fugelli
hjemme på Grønland. Han forteller at
han ikke kommer til å overleve kreften
som har satt seg i lungene.
Foto: Jacques Hvistendahl
ÅPEN OM DØDEN: Per Fugelli hjemme på Grønland. Han forteller at han ikke kommer til å overleve kreften som har satt seg i lungene. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer

[teaser]Per Fugelli har vært kreftsyk i sju år, men han har nå fått vite at slutten nærmer seg. Professoren mener engasjementet har holdt han i live de siste åra.

- Jeg har tenkt om meg selv du er litt av en bløffmaker som tuller med den døden som aldri kommer, men nå er det virkelig alvor. Like før jul ble det påvist tallrike metastaser i lungene, og nå er det så mange at det er ikke noe å gjøre med. Nå er det ikke bløff lenger. Nå er det siste dans, sier Per Fugelli og setter seg bedre til rette i sofaen.

Professoren i sosialmedisin fikk kreft i 2009 og har gjennomgått utallige behandlinger siden den første diagnosen. Han har samtidig vært åpen om sykdommen, og har skrevet boka «Døden, skal vi danse?» om det å leve med døden som følgesvenn. Nå er han igjen åpen om spredningen av kreften, og denne gangen er den så stor at han ikke vil bli frisk. Han vil heller ikke starte noen ny kur mot kreften som sitter i lungene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR**

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR** 66 kr/mnd i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?