Øyafestivalen er i gang

Fuktig start på Øyafestivalen - folk trosser likevel regnværet

Regnet styrter ned over Oslo, men det blir bare bedre.

HALV PRIS PÅ ØYABILLETT: Selv om regner pøser ned, strømmer folk til Øyafestivalen. Men noen vil tydeligvis være hjemme, for på Finn.no får du kjøpt dagspass til halv pris. Video: Marie Røssland / Lise Rafaelsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Årets første dag på Øyafestivalen ble både fuktig og kjølig for dem som tok turen til Tøyenparken i Oslo i dag.

Allerede tirsdag ble det meldt opp mot 40 millimeter nedbør i løpet av 24 timer, og det ble derfor forventet å se festivalpublikummet i regnklær og støvler.

Mange blide fjes

Men til tross for de store nedbørsmengdene, var det mange blide fjes som stormet inn på festivalen så fort området åpnet onsdag formiddag.

En av dem var 18 år gamle Haldor W. Jon.

Han gledet seg til å se flere av sine favorittartister, deriblant hiphop-trioen Migos. Han hadde på forhånd sjekket værmeldingen, men hadde ikke ikledd seg helt deretter.

- Ekstra sokker og regnjakke

- Jeg har forberedt meg helt greit. Jeg har egentlig bare på meg vanlige klær, men jeg har med meg et ekstra par med sokker og har på meg en regnjakke. Jeg håper ikke jeg blir syk selv om jeg ikke har på støvler. Jeg håper på det beste, sier han til Dagbladet.

Han mener for øvrig at det alltid er vanskelig å kle seg riktig når det regner, og at man uansett klesvalg står i fare for å bli både våt og kald.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer