«Alene hjemme 2»

Full «Alene hjemme»-krangel

Donald Trump ble redigert ut av julefilmen. - Patetisk, sier Trumps sønn

FJERNES: En scene med Donald Trump i filmen «Alene Hjemme 2» er nå fjernet fra skjermene når filmen blir vist av det canadiske TV-selskapet CBC. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En betingelse for at «Alene hjemme 2» skulle bli spilt inn på New Yorks Plaza Hotel, var at Donald Trump Skulle få en liten rolle i filmen.

På den tida var Trump en framtredende mediefigur, som dessuten eide det luksuriøse New York-hotellet. Liknende krav ble framsatt i flere tilfeller der scener skulle filmes på Trumps hoteller i New York. Dette skriver blant annet The Independent.

- Patetisk

Trumps scene i filmen, som ble spilt inn i 1992, ble for fem år siden fjernet fra kanadiske skjermer. TV-selskapet CBC fjernet hele åtte minutter av den 120 minutter lange filmen, melder Sky News.

- Patetisk, er Donald Trump Jr.s kommentar på dette.

I «Alene hjemme 2» befinner Kevin seg (Macaulay Culkin) på New Yorks Plaza Hotel. Trump dukker opp på skjermen i noen sekunder og forteller at hotellobbyen er «nede i gangen og til venstre».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer