<strong>PÅ FYLLA:</strong> I Ivan Vyrypajevs «Fulle folk» er samtlige rollefigurer stup fulle. Her er Marie Blokhus som Laura, med kjærlighetssorg, og Agnes Kittelsen som Magda, nygift og usikker. Foto: Gisle Bjørneby, Det Norske Teatret
PÅ FYLLA: I Ivan Vyrypajevs «Fulle folk» er samtlige rollefigurer stup fulle. Her er Marie Blokhus som Laura, med kjærlighetssorg, og Agnes Kittelsen som Magda, nygift og usikker. Foto: Gisle Bjørneby, Det Norske Teatret Vis mer

Full av menneskelighet

Overdrivelsene er det som gjør «Fulle folk» overbevisende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TEATER: «Vi er alle her veldig fulle», sier Klara, spilt av Gjertrud Jynge. Dét er ingen overdrivelse. Alle sammen er stup fulle.

I «Fulle folk» er både fylla og fyllas konsekvenser forstørret. Gester og manerer, personlige særheter og samhandling mellom mennesker er satt på spissen.

Men nettopp overdrivelsene er det som gjør dette til skarpsindig teater, en tydeliggjøring av at rus er noe mennesker søker når en følelse av mening mangler.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer