Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Full Björk-forvirring på norsk Kanye West-låt

Hva skjer?

MED ELLER EI? Mange medier har skrevet at Cashmere Cat har delt et bilde via Snapchat som tolkes i retning av at Björk er med på en versjon av hans Kanye West-låt «Wolves». Men stemmer det? Foto: NTB Scanpix
MED ELLER EI? Mange medier har skrevet at Cashmere Cat har delt et bilde via Snapchat som tolkes i retning av at Björk er med på en versjon av hans Kanye West-låt «Wolves». Men stemmer det? Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Da Kanye Wests låt «Wolves», produsert av norske Cashmere Cat, dukket opp for første gang under en Adidas-visning i New York i fjor, var det med gjesteartistene Vic Mensa og Sia. 

Men da låta ble offisielt utgitt via albumet «The Life of Pablo» sist måned var duoen byttet ut med Caroline Shaw og Frank Ocean.

Nå kan det se ut som at rapperen igjen har har gjort endringer på mannskapet.

Ifølge flere medier, som FACT Magazine, Complex og Independent, skal Cashmere Cat ha delt et Snapchat-bilde av det som tolkes som et tegn på at Björk og Drake er med på en ny versjon av låta.

Albuminnspillinga er på 3 minutter og 59 sekunder, mens det som tolkes som en ny versjon klokker ifølge bildet inn på 5 minutter og 25 sekunder. 

Dette etter at Kanye West selv skrev på Twitter-kontoen sin den 14. februar at han skulle «fikse 'Wolves'».

Det hele har fått fansen til å bli voldsomt entusiastiske i dag.

Det er bare ett problem: 

Björk selv benekter at hun er med på låta, skriver Dazed i ettermiddag.

Det har dermed brutt ut full forvirring. 

Cashmere Cat, som egentlig heter Magnus August Høiberg, er opprinnelig fra Halden, og har siden 2013 bodd i USA, der han i tillegg til Kanye West også har jobbet med artister som Tinashe, Ludacris, Ariana Grande, Wiz Khalifa og Miguel. 

Nylig annonserte musikeren at han også har jobbet med debutalbumet sitt.

FIKSER PÅ LÅT? Kanye West. Foto: NTB Scanpix
FIKSER PÅ LÅT? Kanye West. Foto: NTB Scanpix Vis mer