SÅPESTJERNER: Skuespiller Hilde Lyråns (t.h.) rollefigur Monika er for tida riktig så upopulær i «Hotel Cæsar». Det hindrer henne likevel ikke i å finne kjærligheten. Her er Lyrån fotografert sammen med kollega Marte Sæteren. Foto: Stella Pictures
SÅPESTJERNER: Skuespiller Hilde Lyråns (t.h.) rollefigur Monika er for tida riktig så upopulær i «Hotel Cæsar». Det hindrer henne likevel ikke i å finne kjærligheten. Her er Lyrån fotografert sammen med kollega Marte Sæteren. Foto: Stella PicturesVis mer

Full dramatikk på «Hotel Cæsar»

- Det blir et tøft år.

(Dagbladet): I sesongens siste epsiode av TV 2-serien «Hotel Cæsar» ble hotellet solgt på tvangsauksjon.

Det er fortsatt ikke kjent hvem som har kjøpt det, men kampen for å få den tradisjonsrike bygningen tilbake i de rette hendene blir sentral i den kommende sesongen.

- Dramatisk Da skuespillerne var samlet til julebord tirsdag kveld, røpet de litt av hva seerne kan vente seg i neste runde av den mangeårige såpeserien.

- Hele neste sesong dreier seg om å få Hotel Cæsar tilbake i familiens hender. Der blir Eva ganske sentral, og hun får store ufordringer, rent menneskelig sett. Hun blir bedre kjent med seg selv, på godt og vondt, forteller Rudy Claes om rollefiguren sin.

- Det blir dramatisk, og det blir et tøft år for henne. Det har også vært et tøft halvår for meg. Med dobbeltjobbing har det gått en kule varmt på hjemmefronten. Noe går det jo all jobbingen utover, men jeg synes det har gått ganske bra. Jeg har takk pusterom, og gått i naturen for meg selv og skreket, sier hun og ler.

- Ikke etter boka Kollega Nils Vogts karakter, Arnfinn, har en stor jobb foran seg i den kommende sesongen.

- Jeg prøver å få tak i det forbaskete hotellet, men det var noen som bø over meg, så vidt jeg husker. Det finner han (rollefiguren, journ.anm.) seg egentlig ikke i, tror jeg. Det er litt spennende å se hva han finner på. Jeg tror ikke jeg skal si noe mer, sier han.

Vogts rollefigur er langt fra den eneste som jobber med å få tilbake hotellet. Så gjør også Jens August Anker-Hansen, spilt av Kim Kolstad.

- Anker-Hansen-familien blir stående helt på bar bakke. Det er ganske interessant å se hvordan en person som er født med sølvskje i munnen, og er vant til at pengene gjør pratinga, greier seg når han står helt på bar bakke. Uten å røpe for mye, kan jeg i alle fall hinte om at han velger en innfallsvinkel som er ganske luguber. Han tenker kreativt, og er ikke så nøye med å gjøre ting etter boka, sier Kolstad.

Upopulær rollefigur Skuespiller Hilde Lyråns rollefigur sliter med relasjonen til de andre i serien.

- Monika er ikke så populær for tiden. Det var hun som til syvende og sist slo hotellet konkurs. Men jeg er jo der fremdeles, så kan man spekulere i hvorfor, sier hun.

Det kan også være scener av det mer hete slaget i gjære for Lyrån.

- Det kan jo hende det er mer kjærlighet på gang for Monika. Men om det går bra denne gangen vet man ikke. Utfordringene står i kø, men det gjør de jo for de fleste. Det er mye som skjer framover, sier hun.

TØFT ÅR: Rudy Claes' rollefigur Eva får et tøft år. Her sammen med Kim Kolstad. Foto: Stella Pictures
TØFT ÅR: Rudy Claes' rollefigur Eva får et tøft år. Her sammen med Kim Kolstad. Foto: Stella Pictures Vis mer