Full fart for fansen

OSLOFJORDEN (Dagbladet): Det går så sjøsprøyten står for Norges største popstjerne! I går kveld la Espen Lind ut i Oslofjorden med speedbåt for å hilse på fansen.

Espen Lind har lagt en hektisk vinter og vår bak seg - og går en minst like travel sommer i møte.

- Ferie? Nei, det blir ikke noen ferie på meg i år. Ferie e' for jæntonga!

- Ikke en liten tur til hjembyen Tromsø engang?

- Nei, ikke tid til det, sier Espen Lind til Dagbladet.

I studio til høsten

Med speedbåt med en motor på 250 hester - og med den alltid like høye og mørke eks-Monroes Lage Fossheim som skipper - gikk det så saltvannet sto til værs ut Oslofjorden. Sånn er det når Espen og bandet er hjemom på en snarvisitt for å besøke et tjuetalls fans, som var med i konkurransen om en reise til «The land of the midnightsun» for å møte sitt store popidol.

I går kveld og natt spilte og festet han sammen med noen venner, fans, bandet, management og representanter fra plateselskapet Universal på Borøya og ute på Oslofjorden.

- Jeg er i gang med å tenke ut neste album. Det er uvant for meg å ikke jobbe i studio. Jeg må innrømme at jeg nå brenner etter å komme i gang i studio, sier Espen.

Men først er det promotionturné i Frankrike og Sør-Amerika som står for tur.

- Det er vel noen intervjuer og greier som venter der nede også, fortsetter han - åpenbart klar for å gå i studio. Dit kan han neppe gå før tidligst til høsten.

Spanske kyss

Espen Lind er den eneste norske artisten norsk platebransje har greid å bygge opp de siste årene. Selv liker han også situasjonen - og utsiktene.

- Men jeg blir aldri fornøyd. Jeg er glad, men ikke fornøyd.

- Er det oppskriften for å lykkes?

- Ja, på mange måter tror jeg det. Du må brenne for det du holder på med og jobbe steinhardt. Være villig til å dø for det du tror på. Da kan du komme dit du vil, sier Espen Lind, før to spanske señoritas er rundt halsen på yndlingen fra Tromsø.

- Han er bare kjempefin! Han har så fin musikk og så fine tekster. Han er topp, sier Inmaculada og Veronica, etter at de fikk overrakt ham en liten suvenir fra Spania og fikk de nødvendige klemmene, kyssene, klappene, bildene og autografene.

<B>FULL FART:</B> Espen Lind går en hektisk sommer i møte.