Full fest for lisenspengene

Etter 100 programmer med Først & Sist inviterte redaksjonen alle som har gjestet programmet på fest i går kveld. For lisenspengene hyrte like godt NRK en hel restaurant og stappet den full av norske kjendiser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RESTAURANT LIPP: - Jeg har ikke med meg noen lommebok og har ikke tenkt til å betale for noen, sa Fredrik Skavlan.

Han kom lovlig seint til sin egen fest sammen med Marit Åslein - nesten en time etter skjemaet. Men er du kongen av fredagskvelden er det kanskje lov. Og «alle» var der, og de som ikke var kommet før klokka 22 kom helt sikkert seinere - det forsikret Fredrik oss om.

- NRK vert

Han mente de viktigste sikkert kom til helt slutt - kanskje satt de hjemme og så nettopp program nummer 100 - som gikk i opptak tidligere på kvelden. Uansett hadde de god tid. Lipp stengte ikke dørene før 03.00 i natt.

- Jeg må presisere at det ikke er jeg som er vert, altså. Det er NRK.

- Så her blir full fest for lisenspengene?

- Ja, det er nesten det verste, spøkte Fredrik, som til tross for presiseringen oppførte seg som om han var en fullgod vert.

Han tok runden rundt kraner og champagne-glass, snakket og skålte både med Kjetil Rolness og Erik Fosnes Hansen. Og jammen var det ikke en samferdselsminister, en kinodirektør, en Georg Apenes i Datatilsynet og en ondskapens yppersteprest - Otto Jespersen - til stede også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer