Full fest ved bussen

Komikk, romantikk og livsglede.

På en rutebilstasjon på Cuba utretter ventende passasjerer de rene underverker i mangel av transport. «Ventelisten» er en varm og vennlig komedie om fellesskapets gleder.

Selve bussavviklingen går selv Oslo Sporveier en høy gang. Ingenting fungerer, og de reisende må slå seg til på stasjonen i håp om å kare til seg en plass på neste bil. Blant optimistene vil unge Emilio (Vladimir Cruz) til Havanna, vakre Jacqueline (Thammi Alvariño) til sin forlovede, men kanskje ikke likevel, og en blind mann viser seg å ha mer enn en rev bak øret ettersom en oppgitt stasjonssjef tilbyr de ventende å reparere en utslitt buss.

Det hele utarter til et kalas med noen forviklinger, romantikk og humoristiske komplikasjoner - i eksotiske farger og med sensuell livsglede - hvor hver og en får vist sine sterke og svake sider. Særlig systemkritikk er det ikke å spore, selv om det offentlige tydelig har punktert. Heller er dette en glad hyllest til menneskenes felles kreativitet, og en hyggestund er dette latinske selskapet.

<B>KØ BLIR TIL FEST:</B> Offentlig transport med kjærlighet.