Full forvirring rundt Led Zeppelin

Kan være over og ut for bandet.

SLUTT PÅ LED ZEPPELIN? Det er ikke sikkert vi får se Robert Plant og Jimmy Page på scenen igjen.
SLUTT PÅ LED ZEPPELIN? Det er ikke sikkert vi får se Robert Plant og Jimmy Page på scenen igjen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Jimmy Pages manager, Peter Mensch, og BBC har bidratt til kaos rundt bandets mulige fremtid.

I et intervju med BBC , som ble publisert i dag, kunne han fortelle at bandet kanskje ville legge ut på turné med en ny vokalist, men at ingenting var bestemt helt ennå.

- Led Zeppelin er over!Samme dagen publiserer musikknettstedet Musicradar et intervju med Mensch der han kommer med uttalelser som står i sterk kontrast med hva han sa til BBC.

- Led Zeppelin er over! Så du dem ikke i 2007, så gikk du glipp av dem. Det er over. Jeg kan ikke si det noe tydeligere enn det.

Mange mener kanskje at Mensch burde vært enda litt mer tydelig i sine kommentarer, siden flere utenlandske og norske medier melder om Led Zeppelins turnéplaner.

En oppmerksom leser tok kontakt med Musicradar for å finne ut hvilken av Menschs kommentarer som stemte. Men etter litt undersøking fra en oppmerksom leser kan vi melde at intervjuet BBC la ut med Mensch er en gammel sak.

Mike Goldsmith, sjefsredaktør i Musicradar, opplyste da at BBC hadde lagt ut et eldre interjvu med Mensch, og at de hadde snakket med Jimmy Page-manageren i går.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer