SLUTT PÅ LED ZEPPELIN? Det er ikke sikkert vi får se Robert Plant og Jimmy Page på scenen igjen.
SLUTT PÅ LED ZEPPELIN? Det er ikke sikkert vi får se Robert Plant og Jimmy Page på scenen igjen.Vis mer

Full forvirring rundt Led Zeppelin

Kan være over og ut for bandet.

(Dagbladet.no): Jimmy Pages manager, Peter Mensch, og BBC har bidratt til kaos rundt bandets mulige fremtid.

I et intervju med BBC , som ble publisert i dag, kunne han fortelle at bandet kanskje ville legge ut på turné med en ny vokalist, men at ingenting var bestemt helt ennå.

- Led Zeppelin er over!
Samme dagen publiserer musikknettstedet Musicradar et intervju med Mensch der han kommer med uttalelser som står i sterk kontrast med hva han sa til BBC.

- Led Zeppelin er over! Så du dem ikke i 2007, så gikk du glipp av dem. Det er over. Jeg kan ikke si det noe tydeligere enn det.

Mange mener kanskje at Mensch burde vært enda litt mer tydelig i sine kommentarer, siden flere utenlandske og norske medier melder om Led Zeppelins turnéplaner.

En oppmerksom leser tok kontakt med Musicradar for å finne ut hvilken av Menschs kommentarer som stemte.
Men etter litt undersøking fra en oppmerksom leser kan vi melde at intervjuet BBC la ut med Mensch er en gammel sak.

Mike Goldsmith, sjefsredaktør i Musicradar, opplyste da at BBC hadde lagt ut et eldre interjvu med Mensch, og at de hadde snakket med Jimmy Page-manageren i går.

Fant ingen erstattere for Plant
Robert Plant har tidligere uttalt at han kommer til å fortsette samarbeidet med Alison Krauss, og ikke er interessert i å turnere med Led Zeppelin. Den legendariske rockegruppa ble gjenforent under en konsert i 2007, da med John Bonham sin sønn, Jason Bonham, på trommer.

I etterkant har det vært en hel rekke spekulasjoner om hvorvidt bandet ville lage nytt materiale sammen og dra ut på turné igjen.

- De prøvde ut en hel rekke sangere, men ingen passet, sier Mensch til Musicradar.

Og når det gjelder hans egne uttalelser til BBC om at bandet skal ut på turné, så er de altså gamle. Dette er hva han har å si om Led Zeppelin nå.

- Det var det. Hele greia er over. Ingen planer for bandet å fortsette videre. For å være helt ærlig så ønsker jeg at folk ville slutte å snakke om det.