«Hver gang vi møtes»

Full fyr med Tshawe og Vinni

Tone Damli var hedersgjest i kveldens «Hver gang vi møtes». Vi anmeldte som vanlig låt for låt.

VINNIE-DUETT: Tshawe Baqwa fikk hjelp av Vinni til å framføre «Stuck In My Head» som første låt i kveldens «Hver gang vi møtes» på TV 2. Vinni rapper i oriiginalen til Tone Damli også. Foto: TV 2
VINNIE-DUETT: Tshawe Baqwa fikk hjelp av Vinni til å framføre «Stuck In My Head» som første låt i kveldens «Hver gang vi møtes» på TV 2. Vinni rapper i oriiginalen til Tone Damli også. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Tone Damli kom inn i norsk medievirkelighet gjennom andreplassen i «Idol» i 2005 . I 2009 ble det en ny andreplass, denne gang i Melodi Grand Prix (etter Alexander Rybak). Hun har gitt ut seks album, men det er langt mellom de store låtene. Hun er nok fortsatt mer kjent for utseendet og kjendisstatusen enn for musikken, men i kveld skal vi bli mer kjent med Tone fra Sogndal og musikken hennes.

Tshawe Baqwa : «Stuck In My Head» (Eriksen/Skaare/Damli/Sauvik)

Dette er opprinnelig en duett med Øyvind «Vinni» Sauvik, og det er vel ingen stor overraskelse at «vinneren» fra den første sesongen av «Hver gang vi møtes» dukker opp for å hjelpe Tshawe gjennom sangen.

Tshawe legger ikke skjul på at han har sans for Tone og «ikke får henne ut av hodet». Her får han satt ord på det i en reggae/rap-versjon som «tar litt fyr», som Vinni sier. Den blir noe mer.

Stilen likner veldig på den Tshawe og Yosef dyrker i Madcon, men han og «brorsan» Vinni kler også hverandre godt. Kulere enn dette blir det neppe i kveld. En eksplosiv start, og uten tvil Tshawes beste så langt.

Christel Alsos: «The Bliss Song» (Sjølie)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer