Full gass i lufta

En påkostet slam-bang-thriller med omhyggelig konstruerte actionnumre til lands og i lufta får vi med denne historien om en fangetransport pr. fly der alt som kan gå gærent gjør nettopp det - pluss litt til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne sortens super-duper de luxe underholdning for gutter i alle aldrer og av alle kjønn, er det visst fremdeles bare Hollywood som har ressursene og ekspertisen til. Dette holder nok fremdeles som delforklaring på den amerikanske Vestkystens grep om sjelene og portemoneene.

Store stjerner, på alle vis «larger than life», er hentet inn til å portrettere en utsøkt bunt psykopatiske draps- og voldsmenn, blant dem John Malkovich og Steve Buscemi, mens eksoffiseren Nicolas Cage får en usedvanlig stressende flytur dagen han skal prøveløslates og møte kone og påbegynt barn etter åtte år i kasjotten.

Lyddesign og stuntscener med folk, fly, biler og helikoptere er skrudd sammen i dynamisk montasje, med klimaks i spillebyen Las Vegas. Etter all larmen melder en stor stillhet seg, som alltid når du har latt deg overkjøre av en underholdningsmaskin fra Vestkysten. Hva var det for no\', alt sammen? Svar: Ingenting. Ingen verdens ting. Det holder til en snill sommerfirer på terningen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer