Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Full gass

Action, komedie og sjarm - masse sjarm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FILM: Ingen skal beskylde de tre jentene i «Charlie\'s Angels» for å ta seg selv høytidelig - de veksler fra dum bimbo til hardtslående agent så elegant at du ikke rekker å si «flåsete film». Fra åpningen, hvor Cameron Diaz entrer ei mongolsk ølbule som skandinavisk backpacker, vet du hvor dette fører: Til en bastard av action og komedie hvor alt er tull og tøys fra ende til annen.

Om replikkene er bløte, treffer slo-mo-sparkene hardt, og hovedpersonene (Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu) er vekselvis irriterende og sjarmerende. McG (Joseph McGinty Nichol, som også regisserte første runde) boltrer seg med eksplosjoner og effekter, og stort sett bærer det av gårde uten dødpunkter. Men et par scener har for lang levetid (særlig motorsykkelkampen er en utfordring).

Filmens plot går ut på at noen tar livet av vitner som lever under FBI-beskyttelse. Alle navnene er gravert inn på to ringer som uheldigvis har havnet på feil fingrer. Dermed har englene et farlig oppdrag foran seg - på mer enn én måte.

Gjestelista i «Full Throttle» er lang: Demi Moore, Bruce Willis, John Cleese (som Lius far, av alle ting), Matt LeBlanc, Pink og Jaclyn Smith (som spilte engel i TV-serien for et kvart århundre siden) er med på å fylle ut i en film som bare er til forlystelse.

<B>SUPERHELTER:</B> Alex, Nathalie og Dylan.