Full hals for Elton John

23. september går teppet opp for et av høstens mest fengende show i Oslo. Anita Hegerland, Grethe Svensen, Cecilia Vennersten og Jan Johansen skal servere sin hyllest til Elton John i en heidundrende musikalsk forestilling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kanskje eksport

«Candle in the Wind» inneholder noen av Elton Johns mest kjente hits.

- Jeg gleder meg noe enormt! Elton John har skrevet så masse flott musikk som vi bare kan øse av, sier en entusiastisk Anita Hegerland.

Artistkollega Grethe Svensen er ikke mindre spent.

- Han er en artist jeg har lyttet til hele veien. Jeg har stor respekt for låtskrivingen hans. Det spenner så vidt, fra de varmeste ballader til mer rocka, raskere ting. Når jeg ser lista over sangene vi skal ha med finner jeg virkelig mye bra, slår Svensen fast.

Helt ulikt

De hadde ikke møtt hverandre før, og langt mindre tenkt på å jobbe sammen, før Sirkus Scene ville ha dem med på Elton John-prosjektet. Men da tente både Grethe Svensen og Anita Hegerland på ideen.

- Det første som slo meg var «Hm! Kult! Dette smaker av fugl», røper Svensen. Hun synes det er ekstra spennende at de fire solistene jobber med så ulike sjangrer. - Men jeg måtte ha en tenkepause, på grunn av andre prosjekter. Nå er jeg veldig glad for at jeg sa ja.

- Det blir fantastisk å få slå seg løs på scenen i en slik grad vi skal få lov til her. Og kjemien mellom oss fungerer perfekt. Vi har hatt det første møtet, der også Cecilia og Jan var med, sier Hegerland, som vil jakte på den helt spesielle følelsen som oppstår når ensemblet er ett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer