Full jentekrig på Robinson-øya

De norske Robinson-kjendisene er i full krig. Etter allerede ett døgn på øya faller de hverandre i ryggen, og jentene er verst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BESAR (Dagbladet): Ikke engang felles lagkaptein har de fem norske kjendisene klart å velge. Politiker Jan Simonsen ble foreslått fordi han er eldst, men dette nektet Lene-Elise «Hotel Cæsar» Bergum å godta. Dermed ble valget droppet, og Norge var i går kveld fortsatt et kapteinløst lag.

- Går over lik

Men det er mellom nevnte Bergum og Gry Jannicke «J-Diva» Jarlum frontene er hardest. Lene (32) mener Gry (42) ikke yter noe, mens Gry føler at Lene overser og overkjører henne. På tomannshånd sier Gry til Dagbladet:

- Noen folk blir gærne når det kommer til penger, de gjør hva som helst. Og Lene er villig til å gå over lik. Hun vil vinne en halv million.

- Hva får deg til å mene det?

- Hun bryr seg ikke om følelsene til andre. Snakker knapt nok til Jan og meg. Likevel skal hun bestemme alt. Jeg er ikke vant til sånt mellom fremmede. Janne Rønningen er ikke mye bedre. «Jeg driter i deg», sa til meg. Begge ser på meg som en fiende, mener astrologi-interesserte Gry, som tror hun vet årsaken:

- Skorpioner er utspekulerte, og Lene er den mest utspekulerte av alle skorpioner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer