Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Full klaff for Juritzen

Arve Juritzen fikk full klaff fredag i forrige uke. Seerstatistikken viser nemlig at «Vil du bli millionær» var det mest sette fredagskvelden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag var ingen hvilken som helst tv-dag i Norge. Den store høstjakta på seerne slo startet for fullt. På skjermen konkurrerte Tande P. Petter Nome, Hilde Hummelvoll, Arve Juritzen, Anders Høglund, Rune Gokstad, Fredrik Skavlan og Hotel Cæsar. Det var sesongpremiere på program som «Baren» på TV 3, «Åpent Hus» og «NRK Alltid Moro» på NRK. I tillegg konkurrerte etablerte programmer som «Ditt livs sjanse», «Vil du bli millionær» og «Først og siste».

Arve Juritzen trakk 845 000 seere i snitt. Like bak havnet Skavlan med 837 000 seere. «Ditt livs sjanse» hadde 762 000 seere i snitt, mens de andre lå fra rundt 600 000 og lavere.

- Dette er vanvittig moro, og jeg må faktisk innrømme at jeg er litt overrasket over tallene, sier programdirektør Nils Ketil Andresen i TV 2 i en pressemelding.