Full klaff for Tormod og Mathilde

ROSKILDE (Dagbladet): I går fikk Tormod Gjedrem (21) oppfylt sin sommerdrøm: På Roskildes enorme campingplass fikk han endelig møte Mathilde Martinsen (20), jenta som han avstandsforelsket seg i gjennom Dagbladet på mandag. Det ble ingen skuffelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hun jeg treffe, tenkte Tormod da han så bilde av Mathilde i en «ungdom snakker om klamydia» -artikkel i Dagbladet på mandag.

Og Tormod er en handlingens mann, så mandag og tirsdag satte han himmel og jord - i tillegg til NRK Petre og deres lyttere - i bevegelse for å treffe jenta på bildet. Det har brakt ham fra Klepp utenfor Stavanger til Roskildefestivalen i Danmark.

Nervøs

Der, på parkeringsplassen, lå det spenning i lufta i går.

- Å, tenk om han er en sånn gæren fyr. Jeg får litt angst av det her, sier Mathilde til sin svenske venninne Maja.

Plutselig hopper det fram en kar med bar overkropp og en øl i hånda.

- Hei, du må være Mathilde, stotrer Tormod og kaster seg om halsen på jenta han har vært avstands-betatt av den siste uka.

Litt frekk

- Jeg er nok litt frekk av meg. Men jeg har ikke for vane å ringe jenter jeg ser bilde av i avisa, rødmer Tormod mens Mathilde flirer og tar seg en røyk.

I går skulle han som vanlig vært på jobb på betongelement-bedriften på Klepp. Men noen ganger kan litt avislesning i lunsjen mandag snu uka på hodet.

- Etter å ha sett bildet av Mathilde klarte jeg bare ikke å få henne ut av hodet .

Ikke skummel

Mathilde hadde nemlig allerede reist til Roskilde-festivalen sammen med noen venner. Og Tormod, han hadde verken venner med Roskilde-planer eller tilgang til noen billett.

Men det ordner seg for snille gutter.

- Dette er jo litt sprøtt, smiler Mathilde, kikker ned på et par ennå ikke nedtråkkede grastuster og drar fram et engangskamera for å forevige typen som har forelsket seg spaltelangs hele veien til Roskilde.

- Men heldigvis var du ikke så skummel, sier hun.

...og ikke pervers

- Da han ringte meg første gang mandag kveld bablet han i vei om at «dette er så forferdelig, dette er så fælt» . Jeg ble redd noen i familien min var død eller noe slikt. Når jeg skjønte hva han ville ble jeg bare letta. Og smigret, selvfølgelig.

Tormod er på sin side lettet over at Mathilde godtok hans utradisjonelle framgangsmåte.

- Du kunne jo fort ha trodd at jeg var en pervers jævel, sier han og kikker blygt ned i ølglasset.

Deretter inviterer Mathilde på bading og konsert med Monster Magnet mens venninnene Maja og Karolina byr på Chateau de Garage.

HEI: -Du må være Mathilde, stotrer Tormod.
FØRSTE KYSS: - Dette er spøtt, konkluderer Matilde Martinsen

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer