Full klaff med kjærlighets-TV

Magnus Valen-Sendstad (30) satser på et forhold med Camilla K. Madsen (24). Mens Wenche Søndrol (31) fikk ja fra sin utkårede Thor Even Furvann (31). Ingen av parene tror TV-kjærligheten vil visne med det første.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALDRES/ÅRNES (Dagbladet): Parene har truffet hverandre flere ganger etter at innspillingen av «Jakten på kjærligheten» var over.

-  Det er flott at vi framover skal kunne treffe hverandre i offentlighet, og ikke holde det skjult for omverdenen at vi treffes, sier Magnus fra Årnes og hans utkårede Camilla fra Bergen.

-  Drømmedama mi skal være lett å bli glad i, åpen, koselig og ha flott utseende sa Magnus før det vanskelige valget var tatt.

Mens bonden fra Årnes var litt mer hemmelighetsfull med partnervalget, var resultatet av TV-jakten til Wenche Søndrol mer åpenbar: Full klaff med Thor Even Furvann.

Han har vært på Wenches gård flere ganger etter at TV-innspillingen var over.

-  Både jeg og hundene har det helt strålende her oppe. Du kan si det har vært full klaff mot alle odds. Det skal jo en del til å finne kjærligheten i en TV-serie, men jeg er ganske sikker på at jeg har vunnet premien, sier Furvann fornøyd. Valdres-jenta Søndrol er minst like begeistret for sin utvalgte.

-  Jeg tror virkelig dette vil vare. Vi har det veldig bra sammen, han går godt overens med familie og venner og det virker egentlig som han har vært der i lang tid allerede, sier en tydelig nyforelsket melkebonde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.