Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Full klaff med kjærlighets-TV

Magnus Valen-Sendstad (30) satser på et forhold med Camilla K. Madsen (24). Mens Wenche Søndrol (31) fikk ja fra sin utkårede Thor Even Furvann (31). Ingen av parene tror TV-kjærligheten vil visne med det første.

VALDRES/ÅRNES (Dagbladet): Parene har truffet hverandre flere ganger etter at innspillingen av «Jakten på kjærligheten» var over.

-  Det er flott at vi framover skal kunne treffe hverandre i offentlighet, og ikke holde det skjult for omverdenen at vi treffes, sier Magnus fra Årnes og hans utkårede Camilla fra Bergen.

-  Drømmedama mi skal være lett å bli glad i, åpen, koselig og ha flott utseende sa Magnus før det vanskelige valget var tatt.

Mens bonden fra Årnes var litt mer hemmelighetsfull med partnervalget, var resultatet av TV-jakten til Wenche Søndrol mer åpenbar: Full klaff med Thor Even Furvann.

Han har vært på Wenches gård flere ganger etter at TV-innspillingen var over.

-  Både jeg og hundene har det helt strålende her oppe. Du kan si det har vært full klaff mot alle odds. Det skal jo en del til å finne kjærligheten i en TV-serie, men jeg er ganske sikker på at jeg har vunnet premien, sier Furvann fornøyd. Valdres-jenta Søndrol er minst like begeistret for sin utvalgte.

-  Jeg tror virkelig dette vil vare. Vi har det veldig bra sammen, han går godt overens med familie og venner og det virker egentlig som han har vært der i lang tid allerede, sier en tydelig nyforelsket melkebonde.

Bedre sjanse

Det var mer spenning knyttet til hvem Magnus Valen-Sendstad til slutt skulle velge.

Bonden fra Årnes prøver nå å få til et avstandsforhold med bergenseren Camilla Madsen (24). Han tror de har langt bedre sjanse som TV-par enn hva andre har erfart tidligere.

-  I andre date-konsepter som «Ungkarskvinnen» og liknende blir det en langt mer falsk og unaturlig setting enn det det har vært for vår del. Vi har vært oss selv, og bare vært ute etter å treffe noen uten at det har vært penger eller noe annet involvert. Vi har også fått tid med hverandre uten at kameraene har vært til stede, sier 30-åringen.

-  Det har vært litt press på at det skulle oppstå følelser. Jeg har alltid sagt til meg selv at jeg drar dersom dette ikke føles riktig, men jeg hadde absolutt lyst til å bli bedre kjent med Magnus da han valgte meg. Det har jeg ikke angret på, sier Madsen.

Litt røff

Wenche Søndrol påpeker at hun gikk inn i kjærlighetsjakta uten de altfor store forhåpninger, og mener det har gått over all forventning.

-  Det er ikke lett å få følelser for noen på så kort tid, men så langt har det vært en fornøyelse å bli bedre kjent med Thor Even, og jeg ser fram til fortsettelsen. Han har utstråling, er morsom og kjekk, prater mye, han har et godt lag med dyr og er en skikkelig handyman, skryter Søndrol. Og Thor Even vil ikke være så mye snauere:

-  Jeg falt for Wenche fordi hun er den hun er. Hun er litt røff og tåler at jeg ikke legger så mye papp imellom når jeg sier noe. Vi har mye vi liker å gjøre sammen både ute og inne, og jeg liker tanken på et liv på en fjellgård som dette, sier han.

At det er en million nordmenn som spent følger utviklingen i forholdet deres, tenker de lite på.

-  Ingen av oss er spesielt PR-kåte, og ble med bare for å finne en partner. Nå gjelder det å salte vekk TV-greiene og leve som normalt igjen. Vi tenker minst mulig på at det er så mange som ser på dette programmet. Jeg hadde aldri giddet å se på det, sier Furvann, en smule fascinert av seriens popularitet.

Sydentur

Camilla og Magnus tror heller ikke det store forventningspresset fra seerne vil gjøre noe fra eller til for forholdet.

Men at det kan bli slitsomt, fikk de erfare da de dro på påspandert sydentur denne uka.

-  Vi hadde noen flotte dager i Syden, men ble jo gjenkjent overalt av nordmenn som ser serien. Vi måtte snike oss ned til svømmebassenget, og tilbake til verandaen, flirer Magnus. Camilla syntes det var snålt å oppleve at folk kom bort og tok på henne som om de var gamle kjente.

-  Det er stort sett hyggelig med oppmerksomhet, men det blir litt voldsomt når folk begynner å ta på deg, sier hun.

Island

Hans Ole Nafstad er mer hemmelighetsfull i forhold til hvordan det går med ham og Heidi Kjos.

-  Jeg har følelser for ei i forbindelse med dette konseptet, så det har vært klaff for meg. Men det er ikke tvil om at settingen er vanskelig, og at ting blir litt styrt, sier Nafstad. Stortingsaktuelle Inga Berit Lein dro i går på langweekendtur til Island med sin utvalgte Henning André Andersen.

Hun er foreslått til andreplassen på Senterpartiets stortingsliste i Nord-Trøndelag, meldte Trønder-Avisa i går.

-  Jeg valgte Henning på grunn av magefølelsen, men det har vært så hektisk at vi ikke har fått nok tid til hverandre etter innspillinga. Vi får se hva som skjer, sier Lein.

LYKKELIGE TIL FJELLS: På gården på Vang i Valdres har Wenche Søndrol og Thor Even Furvann fortsatt å møtes etter at TV-innspillingen var ferdig i oktober. Det er de innstilt på å fortsette med i lang tid framover.
FORELSKET: Magnus Valen-Sendstad og Camilla Madsen er glade for at kameraene er borte og at de nå kan pleie det ferske forholdet i offentlighet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media