Full klaff på andre forsøk

På andre forsøk satt låta. og Maria Mena kunne juble etter mandagens amerikanske tv-debut på «Pepsi Smash Show».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): -  Åh! Så kult, folk kunne låta og sang med, strålte 18-åringen etter å ha sunget fletta av 800 amerikanske tenåringer i CBS' studio i Los Angeles.

Men en stund så det stygt ut, for like etter å ha sunget låta «You're the Only One» til et jublende publikum grep Mena mikrofonen og sa:

-  Jeg må gjøre dette på nytt, jeg hørte ingenting. Men dere i salen var fantastiske, da. Jeg hørte dere!

Og andre gangen satt låta i store trekk som den skulle, til og med manager Robin Goodier senket skuldrene et par centimeter der han sto blant unge tenåringsjenter i salen.

Mena var tydelig populær blant publikum. Av de fem artistene som skulle opptre, var hun den som fikk nest mest applaus under introduksjonen. Det er tydelig at amerikanerne har sansen for Menas åpenhjertige og ikke så rent lite direkte tekster, store deler av salen sang med i perioder.

Og det var liten tvil om at stjernen selv trivdes på scenen. Da hun rakte ut hånda for å hilse på ivrige publikummere, gliste hun rått.

-  Det var dødsgøy, særlig andre gangen, da jeg kunne høre meg selv synge, sa Mena. Hun fikk æren av å åpne det stjernespekkede showet med mellom to og fire millioner seere midt i hennes målgruppe. Etterpå måtte hun skrive autografer i fem minutter før hun ble hentet av scenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer