Full krig i Robinson

Ikke alle mennesker har like godt av å bo sammen på en øde øy. Nå krangler Nils og Emil så busta fyker. Les Nils Nilsens åpne brev til Dagbladet.nos lesere.

Kranglinga begynte etter avsløringen om at flere av deltakerne på lag nord hadde jukset under sitt opphold på øya. I går sa Nils Nilsen til P4 at Emil fortalte kamerafolkene at han hadde mistanke om at noen jukset. Robinson-Emil reagerte spontant:

- Jeg visste ikke engang om det og ble sjokkert da jeg hørte Nils på radioen. Han fremstiller meg som tyster og det vil jeg ha meg frabedt av flere årsaker, sa han til Nettavisen i går, og fulgte opp:

- Nils tystet selv, og forsøker vel å skjule sitt eget idioti. Nils er den mest uberegnelige av alle som var på øya og han er svært PR-kåt. Han har innrømmet ovenfor meg at motivet er oppmerksomhet, noe han vet å nyte, sier Emil om sin tidligere øy-kollega.

Uberegnelig

Det fikk sinnet i kok hos Nils Nilsen. I går kveld bestemte han seg for å skrive en kommentar, som han sendte til Dagbladet.nos journalist klokka 23.51 i går:

«Skal man først snakke om oppmerksomhetsbehov og uberegnelighet, ligger jo denne først og fremst hos Emil. I de fleste episoder er han utagerende og aktiv så snart kamerateamet er tilstede. Utagerende Madonna-immitasjoner er tross alt hans kjennemerke. Han er vel også blant Dem som ivrigst bidrar til å avsløre sine mange personlige farger og legninger, mens jeg stort sett ligger og sover og legger et beskyttende lokk på spørsmål som er seerne uvedkommende», skriver han blant annet.

Spørsmålet er om dette er et velregissert spill av to usedvanlig PR-kåte B-kjendiser, eller om oppholdet på øya virkelig har fått dem til å gå hverandre på nervene.

Her kan du lese hele brevet fra Robinson-Nils

Her er gårsdagens reportasje i Nettavisen.

KRANGLER: Nils og Emil har røket i tottene på hverandre. Eller er det spill for galleriet?