Full krig om kikkerne

Big Brother, Baren, Robinson og flere andre kikkersåper slåss knallhardt om seerne. Krigen har allerede fått sitt første offer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er vill kamp om seerne til de utskjelte virkelighets-tv-programmene. Så langt har fansen vært lojal, og både Baren og Muldvarpen har satt nye seerrekorder etter at Big Brother ble sluppet 25. februar. Men de konkurrerer også mot såpeserier som Hotel Cæsar. Derfor har TV3 bestemt seg for å forskyve Baren-sendingene en halvtime.

TVNorge er den største kikkersåpe-kanelen, med Big Brother, Muldvarpen, 71 grader nord og Villa Medusa. De kommer trolig til å kutte ut en av seriene. Det går mot nedleggelse av Villa Medusa.

Utro-serie

- Det er riktig. Vi må vurdere økonomi og langtidsplanlegging. Det kan bli for mye med Big Brother, Muldvarpen, 71 grader nord og Villa Medusa. Men det betyr ikke at Villa Medusa er helt ute, sier informasjonsdirektør Jens-Petter Gjelseth i TVNorge.

De vurderer likevel å hente inn enda en kikkergodbit - Temptation Island. Der blir flere par plassert på en øy med single, attraktive mennesker som skal prøve å få deltakerne til å være utro.

- Vi har rettighetene til å sende programmet i Norge. Men først vil vi se hva Temptation Island er, og vurdere om det kan tilpasses det norske markedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer