Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Full pupp for Glenn Rodney

EKEBERG (Dagbladet): Hun har sikret seg en rolle i «Baywatch». I går kom Monica Hansen (20) hjem til Norge. Og velkomsten var varm. - Hu her skal være badevakt på Ingierstrand i sommer. Og jeg skal sørge for å drukne en del ganger, utbryter en entusiastisk Glenn Rodney Skog.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Granada-personlighet Glenn Rodney og bikini-forkjemper Monica fant fort tonen blant v-tolvere og blankpolerte panser på bilutstillinga på Ekebergsletta.

- Jeg blir ikke rød av dette, kremter Glenn Rodney idet Monica berører gullkjeden som dingler på den oppkneppede kjeledressen.

- I så fall er det bare rent begjær, legger han til.

Er det virkelig?

Modell- og skuespillerkarrieren til Tjøme-jenta Monica har det siste året akselerert med stor hastighet. Hun sikret seg førstepremien på 100000 dollar i magasinet Perfect 10s konkurranse for silikonfrie jenter. Hun har også spilt inn en håndfull «Baywatch»-episoder.

- Den første dagen jeg hadde på meg den røde «Baywatch»-badedrakta var spesiell for meg. Jeg så meg selv i speilet og tenkte: Er dette virkelig? Er dette meg? Er dette Monica fra lille Tjøme?

I går formiddag kom Monica med flyet fra Los Angeles til Gardermoen. Årsaken til hjemturen var konfirmasjonen til lillebror Bjørn Erik i Slagen kirke neste helg. Men modellmamma Trine von Rummelhoff sørget for at familiehyggen kom i annen rekke denne første ettermiddagen på norsk jord. I en sølvfarget Lamborghini Diablo 1992-modell ble Monica fraktet direkte til Ekeberg for å kaste glans over Norges store bilutstilling .

Lunsj med Stevie

- Myten om at damer og bil hører sammen holdes ved hevd her oppe, humrer Glenn Rodney idet Monica på uforfalsket bimbovis kveiler seg rundt fartsdjevelen med 492 hestekrefter under panseret.

- Og jeg som ikke har sovet i hele natt, sukker Monica mellom slagene mens hun sender lettere fornærmede blikk mot mamma Marlene Hansen som ikke hadde informert om dagens gjøremål.

Marlene er svært stolt av sin datters USA-suksess.

- Jeg vet ikke om det er sant eller drøm at Monica er blitt filmstjerne og alt mulig.

Selv har hun besøkt datteren to ganger i L.A. det siste halvåret.

- En gang spiste vi lunsj sammen med Stevie Wonder. Han sang en egen sang til meg. Å, jeg er så stolt av Monica, kvitrer mamma.

Gjest hos Oprah

Monica Hansen har tjent både dollar og en viss berømmelse på at kroppen hennes er silikonfri sone. I den seinere tid har hun deltatt på tv-show hos både Howard Stern og Oprah Winfrey for å fronte mot kunstige varer.

- Dette er blitt et veldig hett tema i Statene i det siste. Ikke minst etter at Pamela Anderson har tatt ut silikonen sin. «Baywatch»-sjef David Hasselhoff har også sagt at han kommer til å satse på mer naturlige jenter fra nå av. Jeg og David deltok begge på Howard Stern-showet.

Glenn Rodney er ikke den som lar seg blende av namedropping à la Beverly Hills.

- Det er vel trygt å si at han derre Hasselhoff hadde detti igjennom med meg til stede. Jeg og Monica er et ideelt par, påpeker Glenn Rodney. Men han er ikke synlig imponert av Lamborghinien.

- Det er jo ikke mulighet til å montere hengerfeste på'n!

Wunder-Granada

Da er det andre boller med Glenn Rodneys Wunderbaum-befengte Ford Granada 1977-modell. Så naturlig synes Glenn Rodney kombinasjonen «Baywatch»-Monica og Granada er, at han inviterer sitt nye kvinnebekjentskap til å prøveligge panseret.

Monica Hansen returnerer til Los Angeles 18. mai. Der venter nye modell- og filmoppdrag.

Glenn Rodney Skog drar til Hannover 12. juni. Der arrangeres den årlige Verkstedgulvspylefestivalen.

BURNOUT: -Er det greit at jeg legger hånda mi her, sier Glenn Rodney Skog og gir Monica selskap på panseret.