Full pupp, takk!

PARIS (Dagbladet): I år skal det fylles opp utenfra, bokstavelig talt. På undertøysmessa i Paris i går var nyheten bh-er fylt med olje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det skulle dermed ikke være nødvendig å fylle opp innenfra med silikon. I stedet kan man ty til Aquabraer. Putene i disse bh-ene er fylt med olje.

- Det er det beste som finnes. Det er helt antiallergisk og kommer ikke i kontakt med huden. Hvis noen skulle stikke hull på det, er det ikke farlig, det er ingen gift, forklarer svenske Karin hos Maidenform, som er en av mange fabrikanter som lar det flyte.

Stramt for menn

Årets tendenser er ellers mønstre som likner tatoveringer, plagg på plagg, for eksempel bh utenpå T-skjorta, sateng, metallfarger, oransje, turkis, mosegrønt og isblått, og trekantformede bh-er og truser. For menn var det flere tettsittende bodies, gjerne uten sømmer, samt stramme bokserunderbukser som vil være lite flatterende for eventuelle bilringer.

King size

Men sensuelt undertøy er ikke forbeholdt de tynne. Hos en fabrikant som Ulla svinser modellen Sandra rundt og viser fram sine fyldige former i XL-klassen. Og alle fabrikantene tilbyr undertøy som strammer inn og retter opp både det ene og det andre. Men det globale mottoet er at undertøy skal være «en diskré annen hud» både for kvinner og menn. Samtidig skal det tåle dagens, for ikke å si kveldens lys. Enkelte undertøyantrekk kunne gå rett inn på Oscar-utdelingen i Hollywood.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer