Full pupp, takk!

PARIS (Dagbladet): I år skal det fylles opp utenfra, bokstavelig talt. På undertøysmessa i Paris i går var nyheten bh-er fylt med olje.

Det skulle dermed ikke være nødvendig å fylle opp innenfra med silikon. I stedet kan man ty til Aquabraer. Putene i disse bh-ene er fylt med olje.

- Det er det beste som finnes. Det er helt antiallergisk og kommer ikke i kontakt med huden. Hvis noen skulle stikke hull på det, er det ikke farlig, det er ingen gift, forklarer svenske Karin hos Maidenform, som er en av mange fabrikanter som lar det flyte.

Stramt for menn

Årets tendenser er ellers mønstre som likner tatoveringer, plagg på plagg, for eksempel bh utenpå T-skjorta, sateng, metallfarger, oransje, turkis, mosegrønt og isblått, og trekantformede bh-er og truser. For menn var det flere tettsittende bodies, gjerne uten sømmer, samt stramme bokserunderbukser som vil være lite flatterende for eventuelle bilringer.

King size

Men sensuelt undertøy er ikke forbeholdt de tynne. Hos en fabrikant som Ulla svinser modellen Sandra rundt og viser fram sine fyldige former i XL-klassen. Og alle fabrikantene tilbyr undertøy som strammer inn og retter opp både det ene og det andre.
Men det globale mottoet er at undertøy skal være «en diskré annen hud» både for kvinner og menn.
Samtidig skal det tåle dagens, for ikke å si kveldens lys. Enkelte undertøyantrekk kunne gå rett inn på Oscar-utdelingen i Hollywood.

TATOVERINGER: Mønstrene på sesongens undertøy minner om tatoveringer.
GJENNOMSIKTIG: Det er stadig mye gjennomsiktige tendenser på undertøysmessa i Paris.
FRI FLYT: Chantal demonstrerer en ny Aquabra fylt med olje.