Full slakt

Ingen varm mottakelse for VM-sangen fra Dagbladet :på nettets lesere. De sterke meningene fortsetter å rase inn, det nærmer seg helslakt!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Folket slakter VM-sangen

Jeg synes det er en kjempefin sang. Kanskje den beste jeg har hørt noen gang. (Hører på mye). Skikkelig bra tekst!

Bjarne Johannessen

Helt OK sang

Fred Arne

Den funker ikke som fotballsang når man skal ut på byen å feire at Norge vinner kamper. Det blir nok den, men det er ingen fotballsang!

Catrine Vold

KJEDELIG!!! Ikke nok fart Let's do it synges 100 ganger!

Kjetil Karlstad

Jørn Hoel er nokså patetisk. Teksten er simpel, den RIMER(....), og melodien holder ikke.

Maria

Altfor mange repetisjoner av refrenget, som også er altfor kort og kjedelig. Bra fremførelse og produksjon klarer ikke å redde en låt med altfor spinkelt grunnlag.

Pål Magnus Nordby

kombinasjon av norsk og engelsk i en sørpe, helt uten trøkk i det hele tatt. blekner fullstendig i forhold til "alt for norge". det blir nok også årets vm-sang. pluss for hoels bra stemme.

t.a. vang

Den svenske for et par år tilbake var litt ganske mye bedre. Dette var bare.. norsk. :/

Tom Karl Johansen

Låta er veldig dårlig. Det er ikke det jeg forbinder med men god fotball-låt. De er så pass gode sangere, men sangen er helt på tryne.

Anders Holløkken

Ei låt som er trangere enn Brustadbua, og som får Bergenssangen til å høres ut som tungrock er akkurat det vi trenger når vi står i bunad på tribunen i Frankrike og danser reinlender når Tore Andre scorer mål. JAAA!

Arlo

Den STINKER !

Bjarte Helleseth

Som sagt et irriterende refreng. Kjedelig. Hvorfor klarer aldri Norge å lage en bra VM sang, når Sverige klarer det??

bob

Sangen bare rett og slett stinker! En skam for norsk fotball!

Erlend Bjorgum

Også jeg som gledet meg til VM. Hvis NRK skal sende dette i hver pause, evakuerer jeg til svensk TV.

Jostein Riiser Kristiansen

Dette var flaut....Det går da ikke an å kalle dette for en "patriot"-sang!!! Den vekker like mange følelser i meg som kjenningsmelodien til "husker du".... Vær så snill å skriv noe som fenger neste gang.

sproCKet

Dette er en guffen blanding mellom norske og engelske "blødme"-uttrykk.Hadde sangen greid å holde seg til ett språk, så hadde de ikke vært så ille. fjerne -stjerne, veien - seier, shake it - make it..... Hvordan kan noe sånt velges ut til vinnerlåt? Hvilken kvalitet må det ikke ha vært på de andre bidragene...

Anniken

Hva skal jeg si? Dårlig? Elendig? Vet ikke? Det eneste positive med låta er nok at NFF kanskje kan tjene noen kroner på refrenget - JUST DO IT- som snikreklame for sportsutstyr giganten Nike. En fotballsang skal skape stemning, ikke ødelegge den! Dette bidraget ligger mange hakk bak samtlige av sangene på Starts gullkassett fra 1980! Det forteller vel egentlig det meste......

Heia Start

den er rett og slett elendig

reidunn tvergrov

Fotballsanger skal være dårlige, javel, men det får da være måte på. At refrenget er på engelsk og resten på norsk, trekker ikke akkurat opp.

Jostein herredsvela

Flau, flat møkka sang!

Ståle

Dette var skuffende. Disse gutta bør klippe seg og finne seg en jobb. Meget dårlig.Hadde terningen hatt en blank side, skulle de fått den.

Tor M Haugan

Vanvittig kjedelig vås. Vi er tross alt på 90 tallet og det finnes 100'vis av artister som kunne produsert langt bedre melodier. Å bruke Jørn Hoel er MEGET fantasiløst.

Trygve Berntsen

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer