FORMÅLSRETTET: Klimaendringene er menneskeskapt. Det er opp til oss mennesker å løse utfordringene. Norsk olje og gass vil arbeide aktivt for å nå målene fra Paris, skriver Karl Eirik Schjøtt-Pedersen. Foto: Norsk olje og gass
FORMÅLSRETTET: Klimaendringene er menneskeskapt. Det er opp til oss mennesker å løse utfordringene. Norsk olje og gass vil arbeide aktivt for å nå målene fra Paris, skriver Karl Eirik Schjøtt-Pedersen. Foto: Norsk olje og gassVis mer

Debatt: Klimafornektere

Fullt mulig å produsere olje i tråd med Parisavtalen

Klimaendringene er menneskeskapt. Norsk olje og gass vil arbeide aktivt for å nå målene fra Paris.

Meninger

Jeg er glad Venstre og Norsk olje og gass er enige om at Parisavtalen er noe av det viktigste som har skjedd de siste årene.

Klimaendringene er menneskeskapt. Det er opp til oss mennesker å løse utfordringene. Norsk olje og gass vil arbeide aktivt for å nå målene fra Paris.

Jeg er glad Venstre og Norsk olje og gass er enige om at oljevirksomheten er viktig for Norge. Jeg er også glad for at Venstre mener det er riktig å gjennomføre størsteparten av den 23. leterunden som nå settes i verk i Barentshavet.

Det følger naturlig av det at vi også er enige om at det er fullt mulig å drive produksjon av olje fra nye felt i Barentshavet, samtidig som vi skal nå målene fra Paris.

Desto mer forunderlig er det når Rebekka Borsch i Dagbladet i helga både presenterer seg som stortingskandidat for Venstre og samtidig går til frontalangrep på den politikken som hun ber velgerne om støtte til å gjennomføre.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.