Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Debatt: Klimafornektere

Fullt mulig å produsere olje i tråd med Parisavtalen

Klimaendringene er menneskeskapt. Norsk olje og gass vil arbeide aktivt for å nå målene fra Paris.

FORMÅLSRETTET: Klimaendringene er menneskeskapt. Det er opp til oss mennesker å løse utfordringene. Norsk olje og gass vil arbeide aktivt for å nå målene fra Paris, skriver Karl Eirik Schjøtt-Pedersen. Foto: Norsk olje og gass
FORMÅLSRETTET: Klimaendringene er menneskeskapt. Det er opp til oss mennesker å løse utfordringene. Norsk olje og gass vil arbeide aktivt for å nå målene fra Paris, skriver Karl Eirik Schjøtt-Pedersen. Foto: Norsk olje og gass Vis mer
Meninger

Jeg er glad Venstre og Norsk olje og gass er enige om at Parisavtalen er noe av det viktigste som har skjedd de siste årene.

Klimaendringene er menneskeskapt. Det er opp til oss mennesker å løse utfordringene. Norsk olje og gass vil arbeide aktivt for å nå målene fra Paris.

Jeg er glad Venstre og Norsk olje og gass er enige om at oljevirksomheten er viktig for Norge. Jeg er også glad for at Venstre mener det er riktig å gjennomføre størsteparten av den 23. leterunden som nå settes i verk i Barentshavet.

Det følger naturlig av det at vi også er enige om at det er fullt mulig å drive produksjon av olje fra nye felt i Barentshavet, samtidig som vi skal nå målene fra Paris.

Desto mer forunderlig er det når Rebekka Borsch i Dagbladet i helga både presenterer seg som stortingskandidat for Venstre og samtidig går til frontalangrep på den politikken som hun ber velgerne om støtte til å gjennomføre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling