Fullt under Quart

Har du ikke bestilt hotellrom under Quartfestivalen?

(Dagbladet.no): Hvis ikke må du enten ha en god porsjon flaks, eller så bor du i hus, hytte, telt, bilen, båten eller noe annet lurt under årets fineste uke på Sørlandet.

- Ledig i 2006

Fædrelandsvennen har tatt ringerunden blant Kristiansands hoteller: Har dere ledig rom under Quartfestivalen.

- Nei, dessverre, du er minst ett år for sent ute med bestillingen din, sier Gry Østby ved Scandic Hotell.

- Dessverre. Ikke en eneste seng er ledig, og det er heller ingen vits å sette deg på venteliste, var svaret fra Hotell Ernst.

Og slik fortsetter det. Hotell Norges 450 senger fordelt på 172 rom er opptatt. Hotell Skagerak har kanskje et ledig enkeltrom under festivalen i 2006.

- Alle får plass

Festivalsjef Toffen Gunnufsen ser derimot lyst på situasjonen.

- Ja da, her får alle plass. Den som kommer først får best plass på festivalcampen, også har vi jo Hamresanden i tillegg med fin badestrand, sier han til Dagbladet.no.

Gunnufsen har holdt av plass til artistene sine for lengst, og sier at det har blitt utsolgt ekstra raskt i år. For festivalen ser det lyst ut, dagbillettene til Alicia Keys og Pixies ble lagt ut, og nå tar salget av.

- Ja, vi har ligget på fjorårets nivå, men nå tar det av, bekrefter Gunnufsen.

De rabbaterte billettene er utsolgt, men det er fortsatt pass og dagsbilletter igjen til alle dagene.

Alternativer

Du har festivalcampen på Egsjordet en drøy kilometer fra festivalområdet. Hamresanden ligger et kvarter med buss fra Odderøya.

Hvis telt er uaktuelt, så stiller en rekke kristiansandere sine boliger til disposisjon under festivaluka. Grunnen til utleieiveren er selvfølgelig at de tar seg godt betalt. Men hvis du ikke har mange penger, så har du kanskje mange venner som kan dele regningen?

Quartfestivalen går av stabelen fra tirsdag 6. juli til og med lørdag 11.

HIT:</B> Hvorfor bo på hotell når du kan bo her?