Fun in the sun

Det er vanskelig å sette fingeren på hvem dette spillet er laget for. Kanskje eldre, japanske menn? Eller purunge piker fra samme land? Eller et litt ekkelt par bestående av de to foran nevnte?

«Dead or Alive: Extreme Volleyball» er nemlig ikke så ekstremt som det høres ut som, men snarere en kitchy- og lekker- badedraktaffære man ikke helt klarer å sette i noen bås. Du befinner deg på en paradisøy eid av Zack (som viser seg å være litt av en jentefut) og styrer en av jentene fra «Dead or Alive»-slåssespillene. De er pene, svært lettkledte, og snakker japansk. Spillet går kort og godt ut på å skaffe venner og ha det så gøy som mulig, på dagtid enten ved enkel sandvolleyball-spilling, shopping, solbading eller tulling ved bassenget. På kveldstid kan du pynte deg på rommet, før du går ned i casinoen og kan spille vekk litt penger. Og alt sammen akkompagnert av deilig, enkel sommermusikk.

Spillet går strengt tatt ikke ut på å konkurrere, på tross av innholdet. Det er først og fremst for å slappe av at man setter seg ned med spillet, som byr på tidsfordriv slik få spill har gjort før.

Det blir egentlig litt som med frimerkesamling: Enten så fenger det, eller så er det ubeskrivelig døvt- men du vet ikke før du har prøvd.