Fundamentalistisk dub, oh yeah!!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Lyden av Det Nye England, mener de sjøl. Gjett om! Med Asian Dub Foundation fikk Quart-festivalen årets første virkelig store musikalske kick.

En gang i verden var det noen som mente at det ikke kunne bli skikkelige konserter av folk som steller med maskiner og annet tull og tøys. Gode Gud.

Asian Dub Foundation var i Norge for første gang. Det bør helst ikke bli den siste, og de som denne første festivalkvelden faktisk begynte å fylle teltet (hvor skal dette ende?!) vil betale sine siste daler for å se dem igjen.

Militant enhet

De snakker om militant unity, etter først å ha takka oss varmt for velkomsten - og respekten de føler strømme mot seg.

- Dette er en sang for alle som befinner seg på bunnen av bunnen, men som nekter å befinne seg der! Militant enhet, indeed!

Det surrer og går en masse taper og mystiske maskiner i bakgrunnen, men Asian Dub Foundation er grunnleggende musikalske, vitale og framfor alt live. Her er jungle, her er metal, her er hiphop, her er punk - jaggu ikke merkelig de er favorittbandet til selveste Bobby Gillespie, Primal Scream-sjefen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer