- Fy faen, kanskje jeg skal vurdere et annet yrke

Skuespiller Kristoffer Joner er redd for å bli utkonkurrert av unge amatører.

PREMIEREKLAR:  På fredag har storfilmen «Kongen av Bastøy kinopremiere». Der spiller Kristoffer Joner mot uerfarne skuespillere. De var så gode at han burderer å se seg om etter en ny jobb  Foto: Torbjørn Grønning
PREMIEREKLAR: På fredag har storfilmen «Kongen av Bastøy kinopremiere». Der spiller Kristoffer Joner mot uerfarne skuespillere. De var så gode at han burderer å se seg om etter en ny jobb Foto: Torbjørn Grønning Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det har vært veldig gøy å spille inn denne filmen. Med disse fantastiske killarna! Benjamin har et utrolig nærvær og Trond, som aldri har stått foran kamera før, kommer inn og forstår hva det handler om, sier Stellan Skarsgård (59). 

På fredag har Marius Holst sin film «Kongen av Bastøy» kinopremiere, og den svenske Hollywood-skuespilleren Skarsgård har en av hovedrollene. Han spiller en ondsinnet bestyrer på et skolehjem i Norge anno 1915. Kristoffer Joner har rollen som den pedofil husfaren.

Vurderer å bytte yrke Trond og Benjamin som Skarsgård snakker om, har henholdsvis etternavnene Nilssen og Helstad. De spiller «innsatte» gutter på skolehjemmet, og blir kjørt hardt både fysisk og psykisk for å forstå hva disiplin er.

Skarsgård er ikke i tvil om talentet de besitter.

- To store, norske filmstjerner fødes i denne filmen. Spørsmålet nå er om det blir levert nok roller til dem, sier Skarsgård.

Medskuespiller Joner er enig. Han er redd han nå må se seg om etter en annen jobb.

- Jeg og Herr Skarsgård sto og så på de «kidsa» og tenkte «fy faen, kanskje vi skal vurdere et annet yrke». De kom inn med sin autentisitet. De «kidsa» så bare helt fantastiske ut, sier Joner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer