- Fy skäms på er SVT!

Pirate Bay kutter all kontakt med media etter debattprogram.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fredag publiserte de ansvarlige for fildelingssiden The Pirate Bay en pressemelding der de informerer om at de med øyeblikkelig virkning kutter kontakten med media.

Årsaken er at Peter Sunde, pressetalsmann for The Pirate Bay, mener han ble ført bak lyset av SVT da han stilte opp i programmet «Debatt»:

- Siden den siste respekterte tradisjonelle medieinstitusjonen i går ikke klarte å holde sine løfter, har vi valgt å bryte all kontakt med pressen på det nåværende tidspunktet. Alle planlagte og avtalte intervjuer må regnes som utsatte. Alle framtidige intervjuer må regnes som umulige. Vi har ikke lenger noen interesse av å delta i tradisjonelle medier, siden det er åpenbart at de ikke er til å stole på eller villige til å tilpasse seg, står det å lese i pressemeldingen.

Ba om fjerning

Siden det ble kjent at en bruker av The Pirate Bay har lastet opp obduksjonsbilder av de to drepte barna i Arboga-saken har debatten rast i Sverige.

Før saken ble omtalt i media var filene lastet ned rundt hundre ganger over noen uker. I slutten av forrige uke hadde tallet kommet opp i 50 000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer