Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fyrverkeri med Bruce

BARCELONA (Dagbladet): Bruce Springsteen har hektet på seg Telecasteren og er klar for en ny verdensturné sammen med det som er blitt betraktet som verdens beste elektriske fyrverkeri: The E Street Band. Og nå jobbes det intenst i kulissene for å få The Boss til Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Konserten åpnet med en energisprutende versjon av «Love Will Never Let You Down». Og 17 000 publikummere på Palao Sant Jordi-stadioen var i Sjefens vold fra første takt. Springsteen pluss det åtte mann sterke bandet fortsatte stilsikkert med «Prove It All Night», og derfra gikk det bare én vei. Opp og inn i hjertene.

Bruce og Bob

Det er nå elleve år siden Springsteen spilte med E Street Band, som nå består av Roy Bittan, Clarence Clemons, Danny Federici, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Steve Van Zandt og Max Weinberg.

Bruce Springsteen kom til Barcelona for tre dager siden, og har øvd seks{ndash}sju timer hver dag. Byen ligger badet i sol, og temperaturen er som på en god norsk sommerdag. Journalister og fans fra hele verden er samlet.
Bruce Spingsteen er ikke alene om å være superstjerne på spansk jord. Bob Dylan er også i landet.

Bruce til Norge?

Mandag kommer en ny Bruce Springsteen-cd. «18 Tracks» inneholder 15 låter fra cd-boksen «Tracks», som ble utgitt i fjor høst, samt tre gamle låter som aldri er blitt gitt ut: «Trouble River», «The Fever» og «The Promise».

Det en skam at The Boss ikke kommer til Norge {ndash} kanskje det landet i verden som har kjøpt flest Springsteen-plater per innbygger. Men det arbeides hardt i kulissene for å få ham hit. Ifølge plateselskapet Sony Music står det ikke på Sjefen sjøl. Derfor bør Gunnar Eide A/S føle det som en plikt å få ham hit. Bruce har et par ledige dager i slutten av mai, og etter Stockholm-konsertene 23. og 24. juni.

PREMIERE: I går startet Bruce Springsteen verdensturneen i Barcelona. Og kanskje kommer han nå til Oslo likevel.