Fyrverkeriforbudet

«De aller fleste ventet seg et forbud i løpet av året. At enkelte importører likevel velger å handle inn de omtalte rakettene, er jo en ren økonomisk spekulasjon fra deres side. Jeg blir rett og slett pinlig berørt på fyverkeriforhandlernes vegne når de nå krever erstatning fra staten, for et tap de har påført seg selv i håp om ekstra fortjeneste.

xerox76

«Nok et punkt på lista over ting myndighetene skal bestemme over. Sosialistene tar fullstendig kontroll over privatlivet til folk og forbyr det ene og det andre. Det er intet mindre enn en skandale at de forbyr pinneraketter, og samtidig lar alkoholen flyte fritt. Det er alkoholen kombinert med raketter som skaper farlighetene.

Tiger Jack



«Jeg sitter i Spania, og har kjøpt store lagre med all slags herlig pang. I dag kjøpte jeg en helflaske whisky for 45 kroner, etterpå gikk på «Cooperativa» og kjøpte to liter god katalansk rødvin for 20 kroner […] OK, skulle kanskje hatt litt julesnø – her nyter jeg et glass rødvin i 15 varme i skyggen av noen palmer. Ønsker dere en riktig god jul der hjemme i formynderstaten!

ff



«Det er ikke «lidelse» å ikke kunne sende opp akkurat det fyrverkeriet man har lyst til på nyttårsaften.

Leisha Camden



«Lurer på hvor mange som blir skadet av hjemmeproduserte salutter i år? Politikernes iver etter å kontrollere folk går på sikkerheten løs.

Knallbongbongen