G20 vs. demonstranter

«Helt greit at folk protesterer. Mot kapitalisme, miljøkriminalitet og annet de synes er «på trynet». Men det vi ser i London nå, er den samme gamle leksa. Pøbelen har null peiling på hva dette møtet handler om, de bare må lage kvalm. Å kaste stein på folk som driver livreddende hjelp, er det totale lavmål.

Odd

«Politiet gis fullmakt til å arrestere, fengsle og dømme de som ikke er interessert i å følge demokratiets regler. Hvorfor skal demokratiet bry seg med å bruke ressurser på dem som uansett motarbeider systemet?

HeXX«Demonstranter som ønsker klammeri med politiet, har jeg ingen sympati med. Det er betenkelig at hver gang det oppstår en voldelig demonstrasjon, blir demonstrantene opprørt fordi de blir holdt tilbake av politiet. Hvordan holde seg unna «politivold»? Ikke legge seg ut mot dem!

Ola nordmann«Demonstrantene glemmer at G20 møtes for å løse verdens problemer.

Ea«Det er lite poeng å stole på hva du leser i media når det gjelder nyheter som dette. Jeg var til stede under hele demonstrasjonen og har sjelden sett slik provoserende oppførsel fra politiets side. Jeg skulle gjerne sett de som kritiserer denne demoen bli klemt sammen som sild i tønne av hundrevis av aggressive politibetjenter i over fire timer uten å ha vært i nærheten av voldelige handlinger. Alt er dokumentert grundig og saken kommer til å få etterspill for politiet.

Eilar