Ga opp muligheten til å vinne én million allerede etter første dagen

- Jeg hadde ingen sjanse.

GA OPP MILLIONEN: Frp-politiker Erlend Wiborg hadde mulighet til å vinne én million norske kroner. Men skjønte etter første dag at han ikke hadde en sjanse til å slå pokerproff Ola Amundsgård. Foto: Frode Fagerli
GA OPP MILLIONEN: Frp-politiker Erlend Wiborg hadde mulighet til å vinne én million norske kroner. Men skjønte etter første dag at han ikke hadde en sjanse til å slå pokerproff Ola Amundsgård. Foto: Frode Fagerli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Pokerproff Ola Amundsgård og Frp-politiker Erlend Wiborg startet i dag det som på forhånd skulle være en lang pokerkamp om én million norske kroner (minst 20 timer i måneden fram til 7. mai). Men i kveld ble det klart at kampen ble avsluttet etter sju timer.

For Wiborg skjønte tidlig at han aldri hadde en mulighet til å vinne mot den profilerte pokerspilleren, og ville ikke kaste bort mer verdifull tid.

- Dette var mye tøffere en jeg trodde, og jeg er skikkelig sliten nå. Ola sier han kunne fortsatt hele natten, men jeg kjenner jeg må hjem til sofaen og samle krefter, sier Erlend Wiborg etter kampen i en pressemelding.

Pokerspiller Ola Amundsgård var på sin side langt mer fornøyd etter den korte seansen.

- Jeg hadde full kontroll hele veien, og føler jeg fikk vist det jeg ville i dag: at poker er et ferdighetsspill. Erlend hadde aldri en sjanse til å vinne her, og millionen min var aldri i fare, sier Amundsgård i pressemeldingen.

For tøff Erlend Wiborg var ikke veldig overrasket over utfallet, og innså at Ola rett og slett var en alt for tøff motstander.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer