Martin Kellermann:

Ga opp «Rocky» på fylla: - Jeg var dritings og bestemte meg for å bli arbeidsløs

Martin Kellerman har tegnet «Rocky» for å skjerme seg fra andre mennesker. Nå har han satt punktum for serien.

SKAL TA FRI: Martin Kellerman har gitt seg selv to år til å gjøre ting han har lyst til, etter 20 år med tegneserietegning. Han bor i dag på et torp i Särmland i Sverige, sammen med kompisen Agge.
SKAL TA FRI: Martin Kellerman har gitt seg selv to år til å gjøre ting han har lyst til, etter 20 år med tegneserietegning. Han bor i dag på et torp i Särmland i Sverige, sammen med kompisen Agge. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå er det et par uker igjen til Rockys svanesang, idet vi svinger av landeveien på vei mot torpet i Sörmland der tegneserien i dag stadig oftere utspiller seg. Etter en sølesprutende biltur på skogsveier gjørmete av smeltevann, kommer vi fram til en solfylt, løvtreomkranset lysning i skogen.

Dette er den første ordentlig varme vårdagen, og Martin Kellerman sitter i en campingstol foran det falurøde torpet og drikker en øl. Han er alvorlig fyllesjuk. Lee «Scratch» Perry pumper ut av en høyttaler på trappa. Under en nettingkuppel står et lite glass whisky, skjermet fra de nyvåkne fluene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer