Gaarder, Jostein

Bibliografi:

  • Sirkusdirektørens datter (roman) 2001
  • Maya (roman) 1999
  • Religionsboka: religion, livssyn, etikk (fagbok) 1997
  • Vita Brevis (roman) 1996
  • Hallo? Er det noen her? (barnebok) 1996
  • I et speil, i en gåte (ungdomsroman) 1993
  • Bibbi Bokkens magiske bibliotek (ungdomsroman m/Klaus Hagerup) 1993
  • Julemysteriet (roman) 1992
  • Sofies verden (roman) 1991
  • Kabalmysteriet (roman) 1990
  • Froskeslottet (barnebok) 1988
  • Barna fra Sukhavati (barnebok) 1987
  • Diagnosen og andre noveller (noveller) 1986