Gal mann forfølger Meg Ryan

En alvorlig forstyrret mann forfølger Meg Ryan og hevder å være hennes forlovede.

En tydelig forstyrret fan av skuespilleren Meg Ryan (40) har fått en rettsordre utstedt mot seg, som pålegger ham å holde seg minst 150 meter unna Meg Ryan og hennes eiendom.

Meg Ryan, kjent fra blant annet filmene Sleepless in Seattle og When Harry Met Sally, har blitt alvorlig skremt av den såkalte «stalkeren», 30 år gamle John Michael Hughes.

Den forstyrrede mannen brøt seg nylig inn i et hus i Malibu i Los Angeles, i den tro at det var Meg Ryans bolig, melder BBC.

Eierne av huset var Andrea og Tomas Ryan - som ikke er i slekt med Meg Ryan.

Da husets eiere kom hjem fant de den fremmede mannen vandrende rundt i huset, kledd fullstendig i svart, bortsett fra en fiskecaps han hadde på hodet, festet rundt haka med en ståltråd. Han hadde blant annet forsynt seg selv med mat og whisky i huset.

Hughes hadde også med seg et kjendismagasin med Meg Ryan på coveret og en nattkikkert.

30-åringen fortalte politiet og retten at han måtte klatre inn i huset gjennom et vindu, fordi Meg Ryan hadde glemt å legge igjen husnøkkelen under matta for ham. Han hevdet videre at han var hennes forlovede.

- Skremmende

- Hans handlinger er skremmende og har fått meg til å bli bekymret og engstelig for min egen og min families sikkerhet, dersom Mr. Hughes noen gang skulle finne meg, sier Ryan i en uttalelse.

Meg Ryan skilte seg fra sin ektemann gjennom åtte år, Dennis Quaid, i 2000. Hun var i media en stund romantisk koblet til skuespilleren Russel Crowe, men for øyeblikket skal det ikke være noen mann som bor sammen med henne.

Hughes har uttalt at han aldri vil gi opp å finne henne.

<B>KOLLEGER: </B>Her er Meg Ryan og medskuespiller Hugh Jackman fra den nye filmen "Kate & Leopold".<BR>Foto: EPA/SCANPIX
<B>SKREMT: </B>Meg Ryan har blitt alvorlig skremt av den forstyrrede 30-åringen som hevder han er hennes forlovede. <br>Her er Meg fotografert i New York i desember, på premieren for hennes nye film "Kate & Leopold".<br>Foto: REUTERS