<strong>BÅDE OG:</strong> Det gode er særdeles godt, men «Sommer i smilehullet» har også numre som burde vært helt eller delvis strøket i prøveprosessen. Nummeret «Hei og hopp» med Stig-Werner Moe som livlig rullatormann tilhører første kategori. Foto: Line Loholt
BÅDE OG: Det gode er særdeles godt, men «Sommer i smilehullet» har også numre som burde vært helt eller delvis strøket i prøveprosessen. Nummeret «Hei og hopp» med Stig-Werner Moe som livlig rullatormann tilhører første kategori. Foto: Line Loholt Vis mer

Galskap til grunn

Crazyhumoren har godt feste. Men «Sommer i smilehullet» har ikke den dybde eller den bredde vi har lært å forvente av sommerrevyene på Piraten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SHOW: La oss ta minusene først: Noen av tekstene er sørgelig svake.

«Halvdan avslører» (skrevet av Bjørnsen og Sterri, framført av Johansen), lyder som om den er satt sammen fra vitsebøker fra 1980-tallet, og burde vært vraket i prøveprosessen.

«Samlivsproblemer» (også av Bjørnsen, framført av Moe og Johansen) oppleves som lettvint og billig.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer