«Game of Thrones» sesong 8

«Game of Thrones»: Avslører utfordringer i vente for Sansa Stark

Sophie Turner snakker om rollefigurens framtid.

PÅ EGEN HÅND: Sansa Stark vil måtte klare seg på egen hånd i den åttende og siste sesongen av «Game of Thrones» , og befinner seg plutselig på dypt vann, avslører skuespiller Sophie Turner, som spiller Sansa Stark i den populære tv-serien. Foto: Helen Sloan / HBO
PÅ EGEN HÅND: Sansa Stark vil måtte klare seg på egen hånd i den åttende og siste sesongen av «Game of Thrones» , og befinner seg plutselig på dypt vann, avslører skuespiller Sophie Turner, som spiller Sansa Stark i den populære tv-serien. Foto: Helen Sloan / HBO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fans over hele verden venter i spenning på den åttende og siste sesongen av «Game of Thrones».

Mens vi venter kommer det små drypp av informasjon fra den hellige sirkelen av innvidde skuespillere – de som vet en anelse mer om hva som kommer til å skje.

En av dem som nå har lettet så vidt på sløret, er Sophie Turner (21), som spiller Sansa Stark i det populære middelalderdramaet.

I et nylig intervju med Variety forteller hun litt om hva rollekarakteren hennes har i vente.

Spoileradvarsel!

Se ferdig siste sesong av «Game of Thrones», og kom heller tilbake hit for mer!

- På dypt vann

Det kan virke som om Sansa Stark har en tøff periode i vente, og at seerne ikke bør juble for lenge over at Stark-familien har funnet tilbake til Winterfell og hverandre.

- Det kommer til å bli vanskelig for henne, for på slutten av forrige sesong følte hun at hun hadde alt på plass. Hun hadde familien samlet, og de hadde kontroll over Nord igjen. Denne sesongen er det en ny trussel, og plutselig befinner hun seg langt ute på dypt vann, sier Turner til Variety.

Sansa Stark har gjennom flere sesonger vært i den utspekulerte Petyr «Littlefinger» Baelish' makt. Men i aller siste episode av sjuende, og foreløpig siste sesong av «Thrones», fikk Sansa endelig nok, og ryddet ham av veien.

Klare seg alene

Da hun og søsteren Arya gikk sammen og brukte Littlefingers egne knep for å felle ham, en gang for alle, viste hun at hun ikke var ei lita småjente lenger. Men om det betyr at hun er klar for å stå på egne bein, gjenstår å se.

Ifølge Turner blir det en test for Sansa å komme seg gjennom utfordringene uten Littlefinger.

- Det er en stor utfordring for henne, når hun ikke har mester-manipulatoren til å redde henne. Denne sesongen er en mer lidenskapelig kamp for henne, enn en politisk og manipulativ slags kamp, sier Turner.

Om det hun mener med «lidenskapelig kamp» er «en kamp på liv og død med en rekke iskalde zombier», sier hun ingenting om.

Skulle Sansa Stark bli drept, har i hvert fall Turner tidligere ytret ønske om å bli «kverka på kult vis».

Sendes i 2019

«GoT»-gjengen har filmet siden oktober, og Turner anslår at de har igjen minst har seks eller sju måneder før de er ferdige.

Så skal serien klippes og redigeres, før vi endelig får vite hvordan det går med Jon og Daenerys, Cersei og Jamie, og alle de andre fra Westeros' verden. Ikke minst også vår «egen» Tormund.

At vi er nødt til å vente til 2019 for å finne ut av det, har lenge vært spekulert i av fansen. Men nå er det altså bekreftet.

«Game of Thrones kommer ut i 2019», sier Sophie Turner, som også er aktuell med «X Men: Dark Phoenix» seinere det samme året.

USIKKER AVSLUTNING: Fans har vært usikre på framtiden til noen av karakterene etter den nervepirrende avslutningen av den sjuende sesongen av «Game of Thrones». Ferske bilder Belfast har nå gitt nytt håp til fansen. Video: HBO / Catherine Donnelly Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer