«Game of Thrones»-fansen fortviler

Krasjet serverne.

(Dagbladet): Da sesongpremieren av suksesserien «Game of Thrones» skulle vises på HBO i går kveld, førte overbelastning til at serverne krasjet.

Tv-seerne som logget inn for å følge serien via nettet fikk opp en feilmelding med beskjeden «Det har skjedd en feil - vi klarer ikke å laste inn den tjenesten du ber om», melder The Hollywood Reporter.

Beklager på Twitter Flere fans tok til sosiale medier for å uttrykke skuffelsen da de ikke fikk sett sesongpremieren som planlagt.

Tv-kanalen legger seg flat, og tok i går kveld til Twitter for å beklage til fansen som forsøkte å streame sesongpremieren på nett.

I en av beklagelsene skriver HBO «Det ser ut som vi har problemer igjen. Vi beklager ulempene dette medfører. Vi kommer med oppdateringer, så følg med #GameOfThrones»

Overveldende interesse - Vi hadde problemer med serverne, da det var en overveldende interesse for sesongpremieren av «Game Of Thrones». Tilbudet er nå tilgjengelig igjen på flere plattformer, og vi jobber mot en fullverdig løsning, sier tv-kanalen i en uttalelse til The Hollywood Reporter sent i går kveld.

Det er uklart hvor mange tv-seere som ble rammet av de tekniske problemene, men deler av problemet var løst allerede en time etter at feilen dukket opp.

Det er bare en måned siden HBO sine servere krasjet da for mange brukere logget inn på nettet for å streame avslutningen av serien «True Detective».