Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Game of Thrones» får eget talkshow

«After the Thrones» skal gi deg svaret på alt du lurer på.

 POPULÆRT:  «Game of Thrones» har vist seg å bli en av de mest populære tv-seriene siden den hadde premiere i 2011. Nå lanserer HBO et eget oppsummerings-talkshow. Her er Peter Dinklage i rollen som Tyrion Lannister i den kommende sesongen. Foto: NTB / Scanpix
POPULÆRT: «Game of Thrones» har vist seg å bli en av de mest populære tv-seriene siden den hadde premiere i 2011. Nå lanserer HBO et eget oppsummerings-talkshow. Her er Peter Dinklage i rollen som Tyrion Lannister i den kommende sesongen. Foto: NTB / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag annonserte tv-selskapet HBO at premieren på den populære tv-serien «Game of Thrones» blir etterfulgt av et eget talkshow: «After the Thrones».

Serien som har vist seg å bli HBOs mest populære tv-serie har sesongpremiere 24. april.

Større enn Sopranos Programmet blir produsert av sportsspaltist og podkaster Bill Simmons og skal sendes på HBOs kanaler hver uke. Det skriver CNN.

«After the Thrones er en ukentlig oppdatering som tar en livlig, humoristisk og sofistikert kikk på suksesserien Game of Thrones», skriver HBO på sin nettside.

Siden serien, som er basert på bøkene til George R.R. Martin hadde premiere i 2011 har den tatt en hel verden med storm. Nettsiden Hollywood Reporter skrev i 2014 at serien hadde passert tv-selskapets da mest populære serie «The Sopranos» i seertall.

Med over 18 millioner ukentlige seere har «Game of Thrones» siden vært HBOs største serie (krever innlogging).

«Hver uke oppsummerer vi den siste episoden og forklarer hvem, hva, når og hvor. Vi skal også utforske den kompliserte politikken og historien om Game of Thrones, og tilby absurde og mindre absurde teorier om framtidige episoder», skriver HBO på sin nettside.

Profilerte programledere Programlederne, Andy Greenwald og Chris Ryan, har tidligere hatt en egen podkast på nettsida Grantland kalt «Watch the Thrones», som har tatt for seg det meste om den populære tv-serien.

 PRODUSENT:  Bill Simmons gikk i 2015 inn i et samarbeid med HBO. Nå er han produsenten bak talkshowet «After The Thrones». Simmons er en annerkjent amerikansk sportsspaltist, forfatter og podkaster. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP
PRODUSENT: Bill Simmons gikk i 2015 inn i et samarbeid med HBO. Nå er han produsenten bak talkshowet «After The Thrones». Simmons er en annerkjent amerikansk sportsspaltist, forfatter og podkaster. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP Vis mer

Greenwald har utmerket seg i USA og har med tiden blitt en av Amerikas fremste tv-kritikere. For tiden skriver han boka «How to watch TV».

Men det er ikke første gang talkshow om populære tv-serier går på lufta. De siste åra har store tv-serier som «Walking Dead», «Better call Saul» og «Orphan Black» fått egne show for å oppsummere og reflektere over episodene.

Det gjenstår å se om «After the Thrones» kan gi oss svaret på absolutt alt vi lurer på når sesong seks har premiere om et par uker.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram