«Game of Thrones»-forfatteren gir opp å følge serien

- Til helvete med det, sier George R. R. Martin om tidspresset.

DAMPER PÅ: George R. R. Martin sammenlikner «Game of Thrones» med et tog som durer på. Foto: HBO
DAMPER PÅ: George R. R. Martin sammenlikner «Game of Thrones» med et tog som durer på. Foto: HBO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mannen bak bokserien «A Song of Fire and Ice», som «Game of Thrones» er basert på, har lenge unngått spørsmål om han klarer å ferdigstille bøkene før tv-serien er i havn.

George R. R. Martin, som forfatteren heter, leverte siste bok i fantasyserien i 2011, med en ny bok omsider på trappene.

Martin har nå bestemt seg for å gi blanke i tidspresset fra HBO om å levere nye bøker til å ferdigstille sagaen før tv-serien kommer i mål. Han har mer eller mindre gitt opp å følge skjemaet som legges av serieskaperne.  

- Til helvete med det I sesong fem av «Game of Thrones» måtte HBO ta seg betydelige friheter for å drive «Game of Thrones» framover forbi det punktet hvor Martins bøker har kommet.

Martin innrømmer at han neppe klarer å bli ferdig med «A Song of Fire and Ice»-sagaen før «Game of Thrones»-serien - og, Martin sier han nå har sluttet å bry seg med tidspresset fra serien.

- Til helvete med det. Å bekymre seg over det kommer ikke til å forandre noe. [...] Jeg kommer til å fortelle min historie, og de kan fortelle sin historie og tilpasse mine bøker, og så får vi se, sier Martin til GeekWire. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.